איך אני מרגיש היום

גלי10

New member
איך אני מרגיש היום

לג'וניור שלי יש פורום שם כותבים בני תחילת העשרה. התחילו שירשור שהצטבר לכדי מאות הודעות וכותרתו : "איך אני מרגיש היום..." גלי , היום מרגישה מפוייסת , רגועה ונינוחה. סלט רגשות מתובל בנעימים . ירקות מ 6 צבעים. הרמוניקה.
ואתם?

יערית

New member
מציצנית?../images/Emo8.gif

מרגישה חולה ומפורקת,מחר יהיה טוב יותר

גלי10

New member
לא :)

דפקא "חברת כבוד"
החלמה מהירה מותק , שתרגישי רק טוב ומהר ושבזה ייגמרו לך חוליי תשס"ו

עדין לא החלטתי.......

איך מרגישה מאמינה שברגע שהילדים יסעו לאביהם אגבש את דעתי ואהיה מפוייסת לפחות עם עצמי
רק עוד שעתיים וחצי....אולי לקראת השנה החדשה פעם אחת הוא יקדים

a n a t i 3 3

New member
איך אני מרגישה היום...

מרגישה מקוררת,משועלת ומצוננת
מחכה לאב'שלהם שיבוא לקחת אותם.. ואז מתחילים בחגיגות
שנה טובה

רחלי228

New member
מלאה באושר../images/Emo9.gif

סיימתי להכין את כל התבשילים, לנקות ולערוך את השולחן. מחכה לאורחים. ומלאה...הלב מוצף...

איך אני מרגישה היום? עצובה בעיקר

בעוד 4 שעות ילדיי ילכו לסעודת החג עם אביהם. עלי להכין להלביש אותם, לסרק, לגנדר, לתת נשיקה וחיבוק ולשחרר... אוף ....

LENY4

New member
צרת רבין חצי נחמה?

ומה תגידי שהבן שלי בוכה לי היום בטלפון שהוא רוצה לגור אצלי שהיום זה יום של אבא.אבא בוא עכשיו ואני בתוכי נחנק

הממממממממ

סביר + אמורה לצאת אוטוטו לכיוון אמא שלי לכאילו חג ואח"כ הזמנתי כמה חברים. הילדים היו אמורים לחגוג אצל אבא שלהם אבל הוא אמר שיקח אותם בליל הסדר ככה שלפחות הם איתי... עכשיו חזרנו מקניות (שתמיד משפרות את המצב רוח) והם מבסוטים מהרכש
שנה מצויינת לכולם

מרגיש נפלא

שלם עם החלטותי הרבה יותר מאי פעם. מלא תקוה לשנה החדשה. וכמובן מחר בערב יבואו אלי ילדי ובכלל יהיה סבבי באבי.(לא המיץ משנקין) שנה טובה וחג שמח

ואני מרגישה......

וזה אפילו ממש מרגיש נכון וזו הרגשה של כן, ובהחלט יכול להיות.. שאני פשוט מאוהבת
איזו התחלה מדהימה לשנה חדשה סוף סוף ב35 שנותי כאן, פעם ראשונה הרגשה מדהימה

מועקה...

נשמה טובה שאני מאוד אוהב מראה ניצנים של עצבות ומנסה הכול ולא מצליח לגרום לנשמה הזו להנות מהחג מפתיחת שנה חדשה ורק זה מעסיק אותי ואעשה הרבה כדי לגרום לחיוך רחב!!!

galia1962

New member
מרוקנת מאנרגיות, רגשיות ופיזיות

אבל, היום כבר התחלתי, במילוי מצברים. והאמת, זו דרך נהדרת להתחיל את השנה, התרקונתי מכל האנרגיות והמטענים השליליים שצברתי בשנה הקודמת מרגישה שמתחילה ממקום נקי, מפוייסת עם עצמי ומלאת אהבה

ת י א ה

New member
יבוטלו ../images/Emo128.gif

ראש השנה ויום הכיפורים לאלתר ויפה שעה אחת קודם. אני מרגישה מועקה. שלושה יהודים מתווכחים ביניהם, אצל מי בית הכנסת הכי ליבראלי. הראשון אומר שהוא מגיע בחגים לבית הכנסת באוטו שלו. השני אומר שבשבתות שמים בבית הכנסת מאפרות למעשנים בין הכיסאות. השלישי אומר: אצלינו, בראש השנה ויום כיפור תולים שלט על דלת בית הכנסת:
סגור לרגל החגים

תלתליפז

New member
אולי אני מוזרה

שלא מרגישה מועקה.. הילדים חוגגים עם משפחת אביהם. אני עם משפחתי. אני יודעת שחגים משפחתיים יכולים לגרום עצב ודכאון למי שנמנע ממנו לחגוג עם משפחתו הקרובה (ילדים..ילדים..), אולי זה לא קורה לי כי אני חדשה בלבד שלי..? אולי זה יגיע בעוד שנה..שנתיים שלוש.. אולי זה לא יגיע בכלל.. חג שמח אנשים, שתהיה לכולנו שנת שמחה, אושר, בריאות , וחגיגה רגשית נפלאה

שלי 9

New member
תגובה לתלתלי פז..

אז ככה,לא חושבת שאת צריכה לשייך את העדר המועקה לעובדה שאת חדשה, אני נפרדתי בנובמבר שנה שעברה..(זה לא כ"כ חדשה),גם בתי עושה את כל החג! אצל אביה וחוזרת אליי ביום רביעי בערב..ואני,אני לא מרגישה שום עצבות או מועקה,אני יודעת שהיא תבלה נהדר עם אביה ומשפחתו..ומפרגנת לה ולו את הבילוי המשתוף מכל הלב..זה הכל עניין של גישה חיובית לחיים.. אני אחגוג את החג הנפלא הזה בחיק משפחתי ומצב רוחי טוב כמו שלך
ובנימה אופטימית זו מאחלת לכל חברי הפורום החמודים שנה מלאה באהבה..סקס..ואורגזמות למכביר..

למעלה