איך אני מעדכן ל-5.0.5?! בכל מקום אומרים לי את זה רק לא אומרים לי איך..!
X X Slider New member 17/8/05 #1 איך אני מעדכן ל-5.0.5?! בכל מקום אומרים לי את זה רק לא אומרים לי איך..!
X X Slider New member 18/8/05 #4 והצקה אחרונה עם הרבה../images/Emo51.gifו-../images/Emo52.gif איך עובד בדיוק FM Souct?
E Edgar Davids New member 18/8/05 #5 תוכנה פשוטה. אני אישית משתמש בה. היא מעלה את המשחק השמור שלך. ודרכה יותר קל לחפש שחקנים. הוא ממליץ לך בסקאוט רייטינג על שחקנים.
תוכנה פשוטה. אני אישית משתמש בה. היא מעלה את המשחק השמור שלך. ודרכה יותר קל לחפש שחקנים. הוא ממליץ לך בסקאוט רייטינג על שחקנים.
O OFIR 10 New member 18/8/05 #12 לא איטי זה פשוט קובץ של 80 מגה, אז לוקח לזה המון זמן. אתה בטח שואל את עצמך עכשיו, למה 80 מגה? הרי רוב העדכונים הם לא יותר מ 20 מגה. והתשובה לכך ידידי, שהעדכון שקישרתי אותך אליו מכיל גם עדכון דאטה, מומלץ ביותר. בהצלחה.
לא איטי זה פשוט קובץ של 80 מגה, אז לוקח לזה המון זמן. אתה בטח שואל את עצמך עכשיו, למה 80 מגה? הרי רוב העדכונים הם לא יותר מ 20 מגה. והתשובה לכך ידידי, שהעדכון שקישרתי אותך אליו מכיל גם עדכון דאטה, מומלץ ביותר. בהצלחה.
X X Slider New member 18/8/05 #13 איטי. 4KB לשניה זה איטי. ../images/Emo13.gif מצאתי אותו קובץ באתר אחד במהירות מהירה הרבה יותר.. עכשיו אני רק צריך לדעת את המיקום המקורי של המשחק כי אצלי זה מותקן במקום אחר
איטי. 4KB לשניה זה איטי. ../images/Emo13.gif מצאתי אותו קובץ באתר אחד במהירות מהירה הרבה יותר.. עכשיו אני רק צריך לדעת את המיקום המקורי של המשחק כי אצלי זה מותקן במקום אחר