איך אני מבצע hard reset

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

לחץ על כפתורי ה-calender וה-itask ביחד ובו-זמנית לחץ על כפתור הריסט הרגיל. כל זה למשך 3 שניות. אח"כ ההמכשיר "ישתתק" אז לחץ על כפתור הריסט שוב. בהצלחה

gulu02

New member
תודה ויש לי עוד שאלה

אחרי hard reset אני צריך להתקין את כל התוכנות מהתחלה? ואים יש דרך לעשות גיבויי שבמקרה של hard reset בלחיצת כפתור מחזירים את המערכת למצב האחרון שבו הייתה

gulu02

New member
נ.ב

כיצד מתקינית את העיברית על האייפק כך שלא תימחק ב hard reset

2cookie

New member
מתקינים את הקבצים לתוך הfile store

שנמצא בזיכרון הפלאש של המכשיר...

lidor30

New member
לא צריך לעשות כלום לעברית

לפחות ב-PDAC, העברית נשמרת כבר בזיכרון הפלאש והיא לא נמחקת בהארד ריסט.

2cookie

New member
לא נראה לי שהוא קנה את המכשיר בארץ

ההשערה שלי היא שהמכשיר חדש מחו"ל והוא רק עכשיו מתקין עברית...

gulu02

New member
תגובה להיכן נרכש המכשיר

את המכשיר רכשתי מאחד האתרים omc אם אתם מכירים עם המכשיר קיבלתי עברית של pdac והתקנתי אותה לאחר כשלושה ימים (היום) התקנתי תוכנה בשם pocket access אחרי שעבדתי על התוכנה היא תקעה את המחשב לא הצחתי לעשות soft reset (לקראת סיום העלאה הוא נתקע) לכן עשיתי hard reset ועכשיו אני צריך להתקין הכל מחדש כולל העיברית יש לציין שאחרי שעשיתי hard reset ניסיתי לסנכרן אותו עם המחשב אבל הוא לא נתן לי עד שאני ישנה את השם שהיה כותב בתוכנת הסינכרון (pocketpc) בבקשה אני צריך עזרה אני חדש בתחום הpocketpc כיצד אני יכול להתקין את העברית בfilestor וכיצד אני יכול לעשות גיבויים על מנת שבעתיד באותו מקרה אני יוכל לשחזר את כל התוכנות שהיו לי תודה מראש עוז ********מצטער על התגובה הארוכה***********

kikoj

New member
עליך להיכנס לfile ולמחוק את

השם של הסינכרון שמופיע שם (עדיף) או שבעת הופעת ההודעה תגדיר את הסינכרון עם הפוקט בשם חדש

mikeoreli

New member
זה ארוך ?

אתה צריך לראות את התגובות שלי.
ההתקנה של העברית של PDAC מתקינה באופן אוטומאטי את העברית לFile Store כלומר לאזור הFlash ROM של המכשיר שלא נמחק בעת ביצוע HR. לאחר ההתקנה של העברית תכנס לספריית הFile Store ותראה שם את ההתקנה של העברית. לאחר כל HR תוכנת ההתקנה של העברית תעלה ותשאל אותך אם אתה רוצה להתקין עברית למכשיר, אם תלחץ YES העברית תותקן בלי שום קשר למחשב הנייח. לאחר HR מומלץ למחוק את השיתוף ב Active Sync במחשב הנייח או שתשנה את השם של הפוקט פיסי וכך לא תתקל בבעיה שציינת.

למעלה