איך אני מבטל dcc pending?? כי יש קבצים שאני לא מצליח להוריד וזה אומר בגלל שיש לי dcc pending.
C cast a New member 7/10/03 #1 איך אני מבטל dcc pending?? כי יש קבצים שאני לא מצליח להוריד וזה אומר בגלל שיש לי dcc pending.
פ פIלי New member 7/10/03 #2 תריץ, תריץ השאלה הזאת נענתה יותר מדיי פעמים בפורום, תריץ חיפוש על DCC pending.
C cast a New member 8/10/03 #3 סבבה.. אבל זה לא עזר עשיתי את כל מה שצריך : dcc get folders- default dcc igonre - disabled ואין V ב-turn back ignore in וזה עדיין לו עובד
סבבה.. אבל זה לא עזר עשיתי את כל מה שצריך : dcc get folders- default dcc igonre - disabled ואין V ב-turn back ignore in וזה עדיין לו עובד
C cast a New member 8/10/03 #4 סבבה.. אבל זה לא עזר עשיתי את כל מה שצריך : dcc get folders- default dcc igonre - disabled ואין V ב-turn back ignore in וזה עדיין לו עובד
סבבה.. אבל זה לא עזר עשיתי את כל מה שצריך : dcc get folders- default dcc igonre - disabled ואין V ב-turn back ignore in וזה עדיין לו עובד
O o0O0o New member 11/10/03 #5 שני דברים: תוודא שאין וי ב turn ignore back in #min ן- תוודא שיש וי בenable dcc server