איך אני יכול...?

sergey1986

New member
איך אני יכול...?

יש לי שאלה קצת טיפשה אבל בכל זאת אני אשאל. כל פעם שאני וחברה שלי (בטולה) מנסים לקיים יחסי מין אף פעם אנחנו לא מגיעים עד הסוף רק כשאני מתחיל להכניס היא מתחילה לצרוח מרוב כאבים וישר אומרת לי תוציא....תוציא איך אני יכול לקרוע אותה כך שאולי לא יהיה לה כועב??? תודה על התגובות...

tryme 2 m

New member
סרגיי...

אל תכנס מיד...קח את הזמן...תשעשעו...אם היא מפחדת (וזו הסיבה לכיווץ שלא מאפשר לך כניסה)...תשהה את עצמך בפתח...אל תכניס...תן לה להתרגל ל"נוכחותך" בפתחה...תלחש מילות אהבה...תלטף...תרגיע (ותרגע בעצמך)...ואז...לאט לאט (גם אם לא מיד בפעם הראשונה)...זה יקרה. יש מבין?

sergey1986

New member
מה אתה

חושב שאני מפגר ולא ניסיתי את כל מה שאפשר זה פשוט לא מצליח תציאו משהו חדש...

tryme 2 m

New member
אבל סרגיי...

אני רק אחד...חכה...אולי יענו לך עוד כמה...ויתנו לך רעיונות אחרים. סליחה שלא חידשתי לך...פףףףףףף

א פרח

New member
הרבה סבלנות

תתחיל עם הלשון בעדינות, אחר כך אצבע אחת לאט לתת לה להתרגל לתחושה, ואז שתיים וכ"ו להרחיב אותה להרגיל אותה ולחמם אותה לאט ובסבלנות, תקפיד על הרבה רטיבות, רוק וחומרי סיכה ובסוף יגיע גם הרגע הגדול גם אז בסבלנות. בהצלחה לשניכם. ואם בכל זאת שום דבר לא עוזר וממשיך לכאוב לה כדאי שתפנה לרופא להיבדק.

GAL426

New member
האאאא

אני יש לי תשובה קצת טיפשה,אם חברה שלך הבטולה, כואב לה שאתה מנסה לקרוע אותה ת'אמא שלה סוכה בלאט,לקרועעע להכאיבבבב......לפתוח לה ת'מנוש.....לזיין לה ת'ישבן.......כלבה מוצצת.... אז אני הייתי מציע שאולי תתחיל לאהוב אותה במיטה, לא יכאב לה,וגם אם כן,זה רק מהנאה......

tryme 2 m

New member
זה לא תמיד נכון...

אבל זו נשמעת הצעה טובה...לתבל את הזיון במעט חמלה...והמון אהבה.

daniella1980

New member
מאוד לא טיפשית השאלה

הכאב שלה נובע מהתכווצות לא רצונית של שרירי הנרתיק. אין שום סיכוי לחדור, אם היא מתכווצת בחוזקה. היא מתכווצת מסיבות שונות, לאו דווקא במודע, אך ייתכן והיא סובלת מווגיניסמוס. הפתרון יכול לבוא מעצמו, ממנה. כשהיא תרגיש מספיק משוחררת ושלמה עם האקט, איתך, עם הגוף שלה, כשהגוף שלה יהיה שלם עם המיניות. אתה בהחלט יכול לסייע בלגרום לה להרגיש נוח, לענג אותה בסבלנות רבה, בלי חדירה, להפסיק לנסות בכוח! אם וכשהיא תרגיש מספיק מוכנה, מגורה, שלמה, תוכלו להעזר בחומרי סיכה בנדיבות, ולנסות בעדינות. מילת המפתח היא סבלנות, של שניכם.

למעלה