איך אני יכול לעשות שרת חדש?

shaharacli

New member
איך אני יכול לעשות שרת חדש?

עם איזו תוכנה עושים? והסברים על התוכנה

havlaz

New member
קודם כל תצטרך

להצטייד בשרת משלך שיפעל 24 שעות ביממה אחרי זה תצטרך להצייד בIRCD כמובן שאז אתה מתחיל לחשוף את המחשב שלך, אז תתחיל לדאוג לאבטחה שלו או לשרת שעליו אתה מתקין IRCD פשוט להפעלה הוא אנריל

Mr Boggy Man

New member
לא כל כך שווה להקים שרת irc סתם כך:

א. תצתרך לשלם יחסית הרבה לאינטרנט מהיר מספיק, או לחבר הרבה קליינטים לאותו שרת. ב. עד שיגיעו מספיק אנשים בשביל שהשרת יתחיל "לכבד את עצמו" אתה כבר תתיאש (תשאל את חבלז
) ג. זה מאט את האינטרנט, וסתם לא מספק... (אלא אם יש לך T3 חביב) לכן שרת irc, שהוא לצורך כיף וקצת צ´אט אינו יעיל. תראה אותי, אני הקמתי שרת Web Server רק בשביל לבדוק את הASP שלי, ולא בשביל משהו אחר. הרי אני עם 56k, בקושי עומד בכניסה לדאלנט (שדרך אגב חבלז! אחרי 9 וחצי חודשים! שהייתי אוטובאן משם! הם הורידו לי סופסוף! אנשים נחמדים
)

Mr Boggy Man

New member
וזה לא ממש שווה להקים שרת irc

א. תצתרך לשלם יחסית הרבה לאינטרנט מהיר מספיק, או לחבר הרבה קליינטים לאותו שרת. ב. עד שיגיעו מספיק אנשים בשביל שהשרת יתחיל "לכבד את עצמו" אתה כבר תתיאש (תשאל את חבלז
) ג. זה מאט את האינטרנט, וסתם לא מספק... (אלא אם יש לך T3 חביב) לכן שרת irc, שהוא לצורך כיף וקצת צ´אט אינו יעיל. תראה אותי, אני הקמתי שרת Web Server רק בשביל לבדוק את הASP שלי, ולא בשביל משהו אחר. הרי אני עם 56k, בקושי עומד בכניסה לדאלנט (שדרך אגב חבלז! אחרי 9 וחצי חודשים! שהייתי אוטובאן משם! הם הורידו לי סופסוף! אנשים נחמדים
)

shaharacli

New member
טובב....

שיכנעתם אותי לא לפתוח שרת.... חשבתי שזה פשוט... רק עם תוכנה ויש לי שרת.... בעעעעע

shaharacli

New member
רציתי לעשות צ´אט על שרת...

שיהיה רק שלי... אבל מסתבר שזה לא כל כך פשוט... :(

תשובה ל shaharacli איך ליצור שרת

אתה יוצר שרת בעזרת דבר שניקרה שאלל שפועל על לינוקס אתה יכול לקנות אותו ב אחת מחברות האינטרנט בכל העולם אבל אתה יכול גם לא חוקיים ואם תופסים אותך זה תוכנה לא חוקית שאל באקטקום ובאינטרנט זהב

למעלה