איך אני יכול לדעת>

Spidi man

New member
איך אני יכול לדעת>

שתוכנת ההגנה שלי חוסמת את הפורטים הבאים: 135 עד 139 תודה

uzi2

Active member
הא, זה הפורט של RPC, והפורט של NBT

פורט 135 הוא בד"כ פורט של RPC. פורטים 137-139 שייכים ל- NBT. אפשר לבטל את השרות של NBT (פרטים תלויים במערכת ההפעלה). אפשר לאתר את התוכנה שמאזינה לפורט 135 (בהרבה מקרים RPCSS), ולבטל אותה, בד"כ מהרג´יסטרי. אפשר להתחבר לאתר של http://scan.sygate.com ולסרוק פורטים, כולל אלו שהזכרת. אפשר לנסות להתחבר לפורטים הללו דרך telnet, ולראות בפיירוול איזו תוכנה מאזינה אליהם (זה למעשבה רלוונטי רק לפורט 135, כי לגבי 137-139 זה ה- NBT. כאשר הפיירוול רץ, תנסה להתחבר לפורט 135 דרך הפקודה: telnet localhost 135 ותכתוב האם הצלחת ומה הפיירוול "צעק" (אם בכלל).

Spidi man

New member
אז ככה>uzi2

יש לי חלונות me. וניסיתי את ה-telnet localhost 135 והוא רשם שהוא לא יכול לפתוח את זה.(זה טוב או רע?) האם זה מתאים גם לפורטים 137 -139 (בלי פורט 134)

uzi2

Active member
אז ככה

זה שלא הצלחת להתחבר לפורט 135 דרך טלנט, זה טוב. זה אומר שהפורט היה סגור. תבדוק את זה עוד פעם כאשר הפיירוול מכובה, ותראה האם גם אז הפורט סגור (רב הסיכויים שכן, אבל אם לא אז צריך לראות מה השרות שרץ שם והאם הוא נחוץ). הבדיקה כמובן מתאימה גם לכל פורט אחר, אם כי מבין התחום 137-139, רק פורט 137 עלול להיות פתוח, שם מאזין שרת ה- NBT. בד"כ ניתן לכבות את ה- NBT, אבל שווה לבדוק קודם כל האם בכלל הפורט פתוח. האם אתה מחובר דרך רשת ביתית, או כמחשב יחיד?

Spidi man

New member
ל-uzi2>

הם היו סגורות גם בלי תוכנת ההגנה. ויש לי אינטרנט מהיר, שמחובר לכרטיס רשת...

למעלה