איך אני יודע מתי להחליף להילוך רביעי?????
M Matan G New member 4/8/03 #2 כמו שאתה יודע להעביר הילוכים אחרים- לפי המהירות או הסל"ד של המנוע.. ויש כאלה שנוח להם יותר לעלות או להוריד הילוכים לפי שמיעה (הצליל של המנוע) - כל אחד בדרך שלו.
כמו שאתה יודע להעביר הילוכים אחרים- לפי המהירות או הסל"ד של המנוע.. ויש כאלה שנוח להם יותר לעלות או להוריד הילוכים לפי שמיעה (הצליל של המנוע) - כל אחד בדרך שלו.
M M o l New member 4/8/03 #3 אפשר גם לפי המהירות, בשיעורים מלמדים שרביעי זה מ-60 קמ"ש אם אתה בעליה אז אפשר ורצוי למשוך קצת יותר
ע עו מר 5 New member 4/8/03 #4 מהירות? אני לא חושב שזה כל כך נכון, כי הרי אם אתה בירידה והרכב מגיע ל60 קמ"ש? אני בכל אופן מחליף לפי השמיעה של המנוע...
מהירות? אני לא חושב שזה כל כך נכון, כי הרי אם אתה בירידה והרכב מגיע ל60 קמ"ש? אני בכל אופן מחליף לפי השמיעה של המנוע...
M M o l New member 4/8/03 #5 הכי טוב להחליף לפי הסל"ד, לדעתי יש מכוניות יותר שקטות, יש פחות, לפי מהירות זה לא תמיד טוב אבל זה מה שמלמדים בשיעורים.
הכי טוב להחליף לפי הסל"ד, לדעתי יש מכוניות יותר שקטות, יש פחות, לפי מהירות זה לא תמיד טוב אבל זה מה שמלמדים בשיעורים.
B Black Shark New member 4/8/03 #6 החלפה לפי מהירות.. הילוך 1- 0-20 קמ"ש הילוך 2- 20-40 קמ"ש הילוך 3- 40-60 קמ"ש הילוך 4- 60-80 קמ"ש הילוך 5- 80 קמ"ש והלאה ההחלפות האלה מתייחסות למישור.בעליה מוסיפים עוד 5 קמ"ש ואז עולים הילוך ובירידה פחות 5 קמ"ש.
החלפה לפי מהירות.. הילוך 1- 0-20 קמ"ש הילוך 2- 20-40 קמ"ש הילוך 3- 40-60 קמ"ש הילוך 4- 60-80 קמ"ש הילוך 5- 80 קמ"ש והלאה ההחלפות האלה מתייחסות למישור.בעליה מוסיפים עוד 5 קמ"ש ואז עולים הילוך ובירידה פחות 5 קמ"ש.