איך אני אוהב ש..

NOBLESSE99

New member
איך אני אוהב ש..

הדף של הפורום מלא שירשור פלצת כאלה עם הרבה תגובות זה אומר שיש משהו חם באוויר ואני לא מדבר על היום החם הזה שהולך להיות ב22 ליוני !! רבע פלויד {ועוד המוכשר..לא להתנפל..}נוחת בקרקע אדמתנו הקדושה איזה שיר תרצו לשמוע ראשון??? ולאן תלכו אחרי ההופעה??לא אלה שיש להם בגרות... לי בא לשמוע את set the controls for the heart of the su ואחרי ההופעה עם בירה קרה על הים כמה שעות טובות ולסמן וי על עוד מטרה אחת בחיים....

FunkyMonk

New member
אם אני אצליח להגיע

אז הופה הישר בחזרה לקורס מדצים שלי, כמה שיותר מוקדם, שאוכל להגיע בבוקר, בתקווה. וכמובן לספר לכולם איך היהההההההה אוףףף אני ממש רוצה להגיע לזה!!

נרצה או לא נרצה

הוא כנראה ייפתח עם In The Flesh לחרדתי. אני ממש לא מחבב את השיר מחוץ לקונטקסט (שם הוא ממש מעולה כמובן). איזה מזל שבלייב 8 הם לא פתחו עם השיר הזה, כמו שרוג'ר רצה. אני הייתי רוצה שרוג'ר ייפתח עם Pigs on The Wing Pt1, ואחרי זה ימשיך ל-Dogs. אח"כ ל-Pigs, 3DO. עם כבר בשוונג, אז Sheep. וכמובן, Pigs on The Wing Pt2. אחר כך רק DSOTM המלא, If, The Gunner's Dream, Echoes, Shine On,Hich Hiking (Complete!), Hey You, AHM, Careful with That Axe, Astronomy Domine, Another Brick Part 1, Mother, Southampton Dock, CN, Tide is Turning ואז שינוח קצת. אח"כ רק את Amused to Death מהתחלה עד הסוף, To kill a Child, Set the Controls. ומצדי על שאר השירים שיחליט בעצמו. בכל זאת לא היית רוצה להגזים עם הדרישות

thezanani

New member
אחרי כל טסט מבין ה91 שלי,הלכתי לים

וזאת הבעיה. אולי זה המדוזות,אולי הזקנים הצפודים עם הספידו הדהוי,אבל למקום הזה יש היסטוריה של חרא. אני כנראה אתארס בבית קברות.

CrazySheep1

New member
אני יצרה שהוא יתחיל עם

shine on you crazy diamond החלק הראשון. זה שיר טוב להתחלות.

Itai8

New member
אני בטוח שהוא יתחיל עם

In The Flesh זה ממש ברור! וגם אני מאוד רוצה שהוא יעשה את Set the Controls for the Heart of the Sun אממ הייתי רוצה שהוא יעשה גם משהו מAnimals אבל בלי דייויד וריק זה עדיין יהיה טוב??.. ואחרי ההופעה לא יודע נסתובב ונראה מה יש כיף לעשות בת"א..

בטח הוא יעשה כמו בסיבוב הופעות

IN THE FLASH -2000 רק שפה הוא ינגן את כל דארק סייד ולא שלושה שירים תגידו רגע,בסוף יהיו מקומות וי איי פי או לא?

CrazySheep1

New member
מה כיף לשבת עם VIP?

כל הכיף במופע זה להיות עם כולם, לקפוץ, להרעיש ולהנות מהחוויה. לשבת בשקט ובנוחות מוציא את הכיף שבחוויה, לפחות בשבילי :\ אני כל כך הולך לבכות שם כמו ילד קטן, זה יהיה כזה מרגש

itaikuskus

New member
אבל אם אתה תרעיש

אני לא אצליח לשמוע אותו כמו שצריך. זה יפריע. אתה צריך לשמור על השקט.

חרטושה

New member
מה הסיכוי שרוג'ר ינגן בהופעה

שירים חדשים? אני כל הזמן שומעת שמועות לגבי אלבומים חדשים שווטרס מתכוון להקליט וניחושים לגבי מסע ההופעות הנוכחי שלו, שבעצם בא לסלול את הדרך לאלבומים כאלה. האם יש איזשהו סיכוי לשמוע משהו חדש או שזה מוקדם מידי?

רוג'ר סיפר שהוא מתאמן על השעמומון

Leaving Beirut. הוא בטח לא יתאפק מלנגן אותו כאן, למרות שזה שיר ארוך ומשמים. חוץ מזה, אני מבינה שהוא הולך על greatest hits כזה, לטובת השירה בציבור. כפי שדווחתי בחשדות, ווטרס מתקשה בכתיבת שירים חדשים. זו אחת הסיבות לרצונו העז לחזור ולעבוד עם הלהקה. רק שגילמור מחזיר לו עכשיו על עשרים שנה של השמצות פומביות.

חרטושה

New member
אכן, מאד משמים

אני מקווה זזה הולך להיות פוליטי למה אין לי כוח לשטויות.

wommer

New member
מסכים איתך

אבל כמו שאנחנו מכירים כבר את הזקן, בטוח הוא ידבר עד כמה הכיבוש לא טוב, ועד כמה אנחנו לא בסדר עם כל הקטע של השטחים ובלה בלה בלה וידי ידי ידי... חיח.

חרטושה

New member
זה לא כל-כך קשור לדעות שלו

אלא יותר לזה שמאד קשה לי להאמין לפעמים לכל מיני אמנים. מעט מאד אמנים הצליחו לשכנע אותי בכנות שלהם, ברצינות שלהם בהתייחסות שלהם לכל מיני נושאים הומניטריים ואקולוגיים ואחרים. וחלקם הגדול פשוט משדרים לי סוג של התנשאות מוסרית (ובמקרה של רוג'ר התנשאות זו מילת המפתח פה) שמסתירה בעצם דעות מאד רדודות. כלומר לא איכפת לי נורא מאד במה מישהו מאמין, לפני כן איכפת לי למה אותו אדם מאמין במה שהוא מאמין.

wommer

New member
צודקת

פשוט נתתי דוגמאות למה שאני לא רוצה לשמוע אותו אומר. ובאמת יהיה נחמד לשמוע למה הוא מאמין, כי במה שהוא מאמין אני נראה לי כולם יודעים, לא?

למעלה