איך איך שרה עפה???????.

איך איך שרה עפה???????.

היא הייתה הכי מוכשרת מכולם, התוכניתה זאת דפוקה לגמרי, בסוף יבחרו את המאיה הדפוקה הזאת שלא יודעת בכלל לשחק

Arel Frank

New member
לקלל בגלל

שזה פשוט נראה כל כך רע, כל כך מבזה וכל כך מעליב ששרה יוצאת ומאיה וגלית נשארות. בגלל שכישרון ענק לא מוערך לעומת חוסר כישרון שמוערך יתר על המידה. כוסאומו של כולם!!

היי תירגע

שרה עפה מסיבה אחת היא הייתה יותר מדיי בטוחה בעליה שלה לכן היא לא השתדלה ולמרות שדיי החזקתי ממנה בהתחלה ואני חושב שהיא מוכשרת המשחק שלה היום כללי היה גרוע לאומת זאת ראינו אנשים שהתרגשו בתכנית הקודמת והיו להם פשלות כמו למשל הזוג שלנו מאיה ויניב לקחו את עצמם בידיים והיום אני חייב להודות הם היו מעולים וגם יש לי הרגשה שנראה מארז משחק מעולה בתכנית הבאה אחריי הכל ועכשיו מי שנחשבה פייבוריט והייתה הכי בטוחה בעצמה בעליה אחריי שרה היא אביבית ויש לי הרגשה ממש חזקה שהיא תהיה הבאה בתור ויחד איתה אופיר נהרי

Arel Frank

New member
אני חושב ש

אתה טועה לגמרי אבל כל אחד ודעתו שלו. אני חושב שכל הערב הזה היה פאשלה אחת גדולה מבחינת מאיה ויניב. הקהל אמר את דברו בבירור בפעם השניה - יניב לא ראוי. ומאיה נתנה תצוגה עצובה ופתטית של יכולות משחק הערב, אני במקומה הייתי מקווה שתהיה הפסקת חשמל ואף אחד לא יראה את זה. לאביבית לא היה הרבה זמן במה הערב אבל מה שהיה היה טוב. אני לא חושב שהיא הבאה בתור. מה שכן אני מקווה שהקהל יהיה עקבי ושיניב לא יופיע לחזרות אחרי שבוע הבא. אופיר? כן, הוא בדרך החוצה לדעתי. הוא לא מתבלט בזכות שום דבר.

התגובה הזאת הרגה אותי

טוב נו היא לא אבל בכל אופן יש דרך להגיד דיעות אבל לא משנה לא ניכנס לויכוח הזה בכל אופן לפי דעתי את טועה ובגדול לגבי מאיה ועוד יותר לגבי אביבית מה שהיה היום באמת היה עצוב ופתטי אבל מבחינת אביבית תפסתי ממנה יותר לפני שבוע אבל הפעם ... מספיק שלוש נקודות.. בכל מקרה, חלאס לבקר אנשים ככה בצורה כזאת אתם לא יודעים איך זה להיות שם באותו רגע ועלמוד מול המצלמות וכאלה ואתם מבקרים בצורה נפוחה, כזאת פלצנית.. חח למה מי אתם? מבקרי קולנוע דגולים אני לא מתיימרת להיות בעצמ אחת כזאת אבל דיי כאילו חלאס אתם יורדים לרמות אישיות מידי ולא תכלס צורת המשחק.. וזה לאו דווקא לשרשור הזה אלא לכל הדף..

למעלה