איך , איך קונים בית???

doodidoo1

New member
איך , איך קונים בית???

לא יודעת , זו נראית לי משימה קשה מאוד עד בלתי אפשרית! תראו , לבעלי ולי יש הכנסה של 7500 ש"ח בחודש , כן זה מה יש. אנחנו רוצים לקנות בית ולא יודעים על מה ללכת , איזו משכנתא נוכל להחזיר , האם הבנק יאשר , לאיזה בנק ללכת ועל איזה סגנון משכנתא ללכת? בבקשה עזרה
אנא תגדירו לי מחיר של בית שיהיה רלוונטי לנו ולהכנסה שלנו. אני מדברת על איזור חיפה והקריות. תודה מראש

artemma

New member
זה משימה קשה אך בהחלט אפשרית!../images/Emo13.gif

קודם כל, 7500 ש"ח - זה לא כל כך רע היום! 1)תעשו סיכום של כל ההוצאות החיוניות הרגילות שיש לכם (ילדים,אוכל,רכב,תוכניות חיסכון וכו'). מה שנשאר - זה יהיה ההחזר הראשוני שלכם (כמובן שהכל בערך...) 2)עם הסכום הפנוי שקיבלתם - תפנו לבנק (בשלב ראשון לא חשוב איזה) או לאחד מאתרי האינטרנט שנותנים מידע בתחום.שם תוכלו לדעת כמה כסף ניתן יהיה לגייס בבנק עם ההחזר המקסימלי שלכם. 3)הכסף הזה (מסיעף 2) + חיסכונות שלכם + עזרה מהורים/חברים (אם יש) - זה ערך הדירה שאתם יכולים להרשות לעצמכם. 4)תבחרו שכונה שמתאימה לכם (תחבורה,ביה"ס,גנים וכו') ותנסו למצוא שם דירה במחיר שקיבלתם בסעיף 3 . זה בערך השלבים שעברתנו כאשר קנינו דירה שלנו. אם זה עוזר לך - העונג כולו שלי. דרך אגב, היום אני מוכר דירה בשכונה תובה בעכו. יתרון של עכו על פני חיפה וקריות - דירות זולות יותר (באותו סכום ניתן לרכוש דירה גדולה יותר) וגם הנחה של 13% במס הכנסה. זה יכול לאפשר לך לקחת משכנתא גדולה יותר, כי הנטו שלכם יהיה גדול יותר (זה גם הסיבה שדירה חדשה קנינו גם בעכו).בזכות ההנחה אני משלם היום כ 1300 ש"ח מס הכנסה פחות ואשתי לא משלמת כלל. אם מה שאמרתי יכול לעניין אותכם - את מוזמנת להתקשר אלי או לשלוח מייל ישיר אלי עם שאלות נוספות. טל: 582689 - 054 , מייל: [email protected] בכל מקרה - שיהיה לכם בהצלחה! בברכה,

רכישת דירה ...

אם אתם יכולים לשלם כל חודש 2,500 ש"ח (במשך 25 שנים) תוכלו לקנות דירה שמחירה סביב 100,000 $ בתנאי שיש לכם חסכונות של לפחות 10% מהמחיר. לא כתבת היכן את גרים היום וכמה אתם משלמים? גילכם? כמה חסכונות יש לכם? ילדים?

doodidoo1

New member
הנה פרטים

כיום אנחנו בשכ"ד , משלמים 350$ ורוצים לקנות דירה בשווי של 95,000-100,000$. גילנו 32 , שירתנו בצבא (אם זה חשוב) , זו לנו דירה ראשונה ואנחנו נחשבים לזכאים , יש לנו ילד בן שנה ו......אין לנו חסכונות

הון עצמי ... ומשכנתא ...

ניתן לקבל משכנתא עד 90% משווי הדירה, אז קודם תצטרכו לחסוך בסביבות 10,000 $ ועם הון עצמי זה תוכלו לקנות דירה במחיר הנ"ל, במידה ואתם חושבים שביכולתכם להחזיר "כמעט כל החיים" 550-500 $ לחודש. נ.ב. 1) כדאי שתבדקו את גובה הזכאות שלכם כי אם יש לכם ניקוד גבוה תוכלו לקבל חלק מהסכום בריבית יותר נמוכה וגם ההחזר החודשי יותר נמוך. 2) ישנם ישובים באזורי עדיפות שבהם מקבלים עד סוף השנה מענקים לרכישת דירה. 3) בררו את הפרטים בבנקים למשכנתאות, חפשו מידע בקישורים של הפורום בקטגוריה "משכנתאות" ובאתר של משרד השיכון.

למעלה