איך, איך מתחילים?...

y2in1

New member
איך, איך מתחילים?...

אחרי מכה נוספת (הפעם בנוכחות הילדה, (10 חוד')) החלטתי להתגרש. בעצם הוא זה שיזם את הפרידה, עיצבנתי אותו... כן, זה הכל באשמתי. עיצבנתי אותו. הוא גם לא נתן לי מכה, רק דחיפה קטנה, מלווה בקללות. הייתי צריכה לדעת, אם הוא ככה דיבר לאמא שלו, למה לא לאשתו? זה כל-כך קשה! אני לבד, לגמרי לבד (בארץ זרה). אמא שלי פה, אבל כשסיפרתי לה היא אמרה "עיצבנת אותו, הוא לא הרביץ לך מספיק"... איזה כיך שיש משפחה תומכת הא? זה לא מפתיעה, גם היא הרביצה לי כל החיים... מה עושים? איך, איך מתחילים?... יוליה

הרסת אותי לגמרי

קשה לפרק משפחה , להיפגע כל כך מבן הזוג ובנוסף לגלות שאין לך משפחה תומכת. יקירתי, קשה...אפילו קשה מאוד. אבל דעי לך שמעתה זו רק את. סימכי על עצמך, אל תצפי לכלום מאף אחד. שקמי את חייך וחיי ביתך ותהני מכל רגע בלעדיו. יש חיים אחרי ואפילו יפים יותר. מאחלת לך המון בהצלחה

iritm22

New member
קודם כל לרצות לעזור לעצמך

האם את באמת חושבת שאלו החיים שאת רוצה אותם!!! האם זה מה שמגיע לך???????? ככה את מעריכה את עצמך.. שבי עם עצמך ולא עם המשפחת.. ותחשבי..גם היום את במילחמה.. אז סיימי אותה..יכאב בהתחלה אבל יהיה לזה סוף.. והסוף תלוי בך.. ורק בך..התחלה היא קודם כל סוף..

עיצבנת אותו

אז בטח מגיע לך לחטוף מכות קללות אולי גם שיאנוס אותך???? מה זה רק דחיפה קטנה???? תשמעי זה מתחיל מדחיפה ואלוהים תשמור לאן זה עלול להגיע. תגני על עצמך בכל מה שאפשר ומשפחה לא תומכת זו בעיה אבל למרות כל מה שיש פה ואולי בגלל מקווה שפה תקבלי הרבה תמיכה. שבת שלום לך

תתעלי על עצמך

מצאי את הכוחות הטמונים בך-(ויש לך אני יודעת , גם בלי להכיר אותך) לכי לך לחיים טובים יותר שמחכים רק לך. לרגע הזכרת לי את החיים שחייתי בהם פעם . מגיע לך ולידתך טוב יותר! מחזקת אותך

אלה43

New member
יפה שעה אחת קודם...

מנסיון...זה לא עובר. זה רק מתגבר. וכשכולם יטיפו לך כמה את אשמה...לאט לאט זה מחלחל ומוריד מהביטחון העצמי. אז אין. פשוט אין הצדקה לא למכות ולא לקללות. נקודה. בני אדם אמורים לדעת להתמודד עם כעסים ותיסכולים. מי שלא יודע ופונה לאלימות מילולית או פיזית, היינו הך, תמיד יפנה לשם. יותר או פחות, תמיד זו תהיה הדרך. הצילי את עצמך היום. אל תיתני לו לרמוס אותך. אין איש בעולם שיש לו הזכות לכך. מיצאי לך חברות וחברים שיתמכו ויעזרו, אולי אחות, דודה... מי שיכול לסייע לך. מחזיקה לך אצבעות ומאחלת שתמצאי את הכוחות מגיע לך לצאת משם.

36alma

New member
לנשום עמוק, לזכור שאת חזקה

כי זה פשוט משתמע ממה שאת כותבת, ולעשת את מה שמרגיש לך נכון. דחיפה עשויה להדרדר, אז תאספי את עצמך ותעשי מה שנכון. דבר כזה, אסור שיעבור בשתיקה. את תהיי בסדר. לא קל בחוץ, אבל כנראה שאת כבר יודעת שמגיע לך יותר מזה. משפחה לא תומכת? זה ממש דרעק, אבל גם ככה אפשר להסתדר. באמת. לא חסרים פה כאלו בפורום. בהצלחה...

למעלה