איך איך זה הגיוני...?

shooshu

New member
איך איך זה הגיוני...?

אני זה שיזם ובסוף הכל חוזר אלי? זה העונש של היוזמי פרידות האם אנחנו נידונים להתחרט על הכל? שבועיים בלעדיה קשים מאוד ... מאוד מאוד... והיא בשלה ממשיכה הלאה... קרה כקרח... איך אפשר להתנהג ככה אחרי שנה של קשר? לחזור אליה אני לא ינסה כי היא לא תסכים אבל אני לא מצליח להשלים עם זה... פשוט לא... אני לא מבין זה קטע שלכם הבנות לבכות בהתחלה ואחרי כמה ימים לשחק אותה כאילו כלום לא מזיז לכן? איך אני יוצא מזה? שבועיים בלעדיה ממש לא קלים... אני מתחיל לחשוב שאולי לקחתי את זה קשה מדי... איך יכול להיות שהיא היתה חברה באש ובמים במשך שנה אחת מדהימה ופתאום היא לא מוכנה לתת לזה עוד הזמדנות ואיך זה בפעם המליון כבר שאני שואל את זה שאני מתחרט על זה??? (בגלל אהבה בלבד אבל הלב חזק ממני נכון לעכשיו)

adam33

New member
אהבה

תראה יש בנות שבעצם מחליטות שזהו אז זה זהו! וזה לא מעניין מה תעשה ואיך תחשוב או תצטער.. וזה לא משנה עד כמה תשחזר את מה שהיה בנכם והיכן צעדתם ואהבתם.. הסוויץ או טוטלי...סופי..ואם תתבכיין היא תראה את זה כפטטיות וכרחמים עצמיים.. הצעתי אליך.. תתקשר..תגיד לה משהו בסגנון שיתן לך לומר את "המילה" האחרונה..וזהו! מי שלא מעריכה אותך שתתבשל במיץ שלה.. כשיש משהו יקר ביד לא מעריכים אותו עד שקורה משהו.. אין מילים בפי כי אני יודע שזה כואב ומנסיון.. אין מילים בפי כפי שאני יודע שאתה כותב ומוציא ולא משנה מה אכתוב זה ישב בלב שלך המלא בצער ובכאב גדול.. מחזיק לך אצבעות..

anush91

New member
כנראה שהיא הבינה שזהו..

שאםן אתה כבר לא רוצה, היא חייבת להמשיך! אל תצפה מנה לשבת ולבכות..אולי בפנים קשה לה אבל היא לא רוצה להראות, כי היא חושבת שצריך להמשיך הלאה. אי אפש להיתקע בנוסטלגיה של קשר...צריך להתגבר. יש גם חיים אחרי.

shooshu

New member
תראי אני ממש לא מחפש שהיא

תתהפך בגללי בחדרה ולא תמשיך הלאה פשוט מה אני יעשה ברוב טיפשותי ציפיתי שהיא תיתן לי הזדמנות כמו שאני הבאתי לה בשיחתנו הראשונה... כנראה שהייתי על עץ גבוה מדי וכן זה הפיל אותי לקרשים אבל זה כנראה מה שיעזור לי להבין שזה נגמר סופית.... הלוואי שגם אני הייתי חזק ככה... אני לא מפסיק לחשוב ועברו שבועיים

shooshu

New member
אנה בקשר לתגובה שלך...

נכון שצריך להמשיך אבל עם כל הכבוד הבנאדם הסטנדרטי לא יכול להמשיך הלאה אחרי קשר לא קצר כ"כ את חייו כאילו לא קרה כלום אם זה כ"כ קל כמו שאת מציגה כנראה שהפרידה המחשבתית שלה קדמה בהרבה לפרידה הפיזית שלנו... לא יעזור אבל ככה אני מתחיל לחשוב...

anush91

New member
אז אולי היא באמת תהליך השכיחה התחיל

לפני הפרידה עצמה. תנסה להמשיך, עובדה שהיא יכולה, אז למה אתה לא?! תוכיח לה ולעצמך שזהו נגמר, וזכותך להמשיך בחייך...למרות שזה כואב.

shooshu

New member
אוקי אבל איך יכול להיות שאני זה

שהתחיל את התהליך הזה ואני עכשיו הכי מתחרט על זה בעולם? איך??? היא לא יוצאת לי מהראש... יש לי תחושה כזאת של מועקה כל יום אופפפפ... אולי רק חשבתי שאני שלם עם ההחלטה? או שאולי זה הרגשות שעושות את שלהן...

אתה כנראה

חושב רק על זה כל היום, איך זה ואיך זה ובעיקר, איך היא הוציאה אותך כ"כ מהר מהראש, בגלל זה היא לא יוצאת לך מהראש. תנסה להמשיך הלאה, תפנים, נפרדת מהבחורה, היא הבינה שזה אמיתי והמשיכה הלאה עד כמה שזה כואב, עכשיו תורך לשחרר ולהמשיך הלאה, את תתקע במקום, יש לך כ"כ הרבה תוכניות...

shooshu

New member
אגב אדם... אין מצב שאני עושה

את זה פעם שניה... פעם אחת הספיקה לי (אומנם לא טלפונית) וגם ככה אני מתחרט עליה טיפה אבל אם מסתכלים על זה בצורה חיובית להגיד אני מתחרט צריך הרבה אומץ בשביל זה... פעם שניה אני באמת ירגיש סמרטוט ואני בחיים שלי לא רדפתי אחרי אף אחת כי שום בנאדם לא שווה את זה... מצטער אם זה נשמע חרא אבל ככה אני חושב... מי שלא רוצה שילך נקודה!

תן לי להבין רגע משהו

נפרדת ממנה כדי לחזור אליה שוב? זה היה מן "ללמד אותה לקח" או משהו? תסלח לי שיוצא שאני תוקפת אותך אבל אני לא מבינה את זה....

shooshu

New member
נפרדתי ממנה כי הרגשתי שזה לא נכון

הקשר הזה... הוא יותר מדי מוגבל עכשיו ועוד כל מיני דברים אישים שהיו בינינו

למעלה