איך אוכל לדחות את המחזור?

hellenyas

New member
איך אוכל לדחות את המחזור?

שלום, אני בת 25, ואני מתחתנת ב-22.03.2006. לפני כחודשיים הייתי אצל רופא נשים על מנת לגרום לכך שהמחזור יגיעה אחרי החתונה. לפני חודשיים הוסת הגיעה בדיוק ב-22 לחודש. ורופא שלי נתן לי תרופה בשם-DUPHASTON-10MG-דופסטון(dudrogesterone) הוא אמר לקחת 10 יום לפני תחילת הוסת. כלומר ב-12 לחודש.פעמיים ביום. ואז המחזור יגיעה לאחר החתונה. היום 05.03.2006, ובחודש שעבר הוסת הגיעה ב-14 לחודש. אם אני מחשבת נכון אז החודש זה גם אמור להגיעה ב-14 לחודש. ואז יש סיכוי שאהיה במחזור במיקווה. דיברתי היום אם הרופא שלי והוא אמר לי לקחת ב-12 לחודש את התרופה. ואם אקבל ב-14 לחודש את הוסת אז -אני צריכה להפסיק אם התרופה. לעומת זאת אם אני לא אקבל את הוסת אז אני צריכה להמשיך אם התרופה -וכך זה אמור לדחות לי את הוסת. אני מאוד חוששת שאקבל את הוסת בשבוע של המיקווה. האם יש משהו שיכול להמליץ לי על טיפול מתאים? המון תודה לכולם!

hellenyas

New member
את חושבת שאפשר

לסמוך עך זה במאה אחוז? לא יהיה מצב שהמחוז שלי יגיע אחרי 14 לחודש? כי הרופא לא היה בטוח. הוא טען ששום דבר לא בטוח

דר גולד

New member
תשובה

לצערי הרופא צודק רוב הסיכויים שהמחזור ידחה אך קיים סיכוי קטן שלא

hellenyas

New member
האם התרופות האלה יכולות

להזיק מבחינה הורמונאלית? לפני כשנה וחצי היו לי בעיות בגלל הגלולות. ואני די חוששת שגם התרופה הזו יכולה להשפיע לרעה. ד"ר, האם יש סיכוי כלשהו שתרופה זו תשבש את המערך ההורמנלי? תודה מראש

למעלה