איך אהבתי

כן, זה בהחלט היה הקטע שחיכיתי לו

כמעט כל העונה. למרות שבהתחלה ריילי דווקא היה בסדר. זה רק אחרי זה שהוא התחיל לעצבן אותי. רק בסביבות האש.

BabyBlue

New member
נכון!

באמת הוא היה סימפטי לכמה פרקים ...אבל הפרק הזה הוא באמת ממש ממש עלה לי על העצבים! וזה די קשה כי היום יומולדת לשרה מישל גלרררר!!! הרבה דברים הסתדרו בפרק הזה .... באפי קיבלה את מה שמגיע לה... מאד ריילי היא נהייתה די סנובית... איזה חמודות טארה וווילו!

אניראיתי את הקטע הזה

אולי איזה 20 פעם רואה מעביר אחורה רואה מעביר אחורה אחלה קטע

ציניכאן

New member
אתמול, שידור חוזר ברביעי אבל...

לדעתי מדובר בפרק מיותר ביותר. כל החלק האינפנטילי של ריילי אנגל, טוב היה אם היה מועבר כפרק של אינגל ולא של באפי, לטובת כל אותן בנות ה-"חולה עליו" שם בחוץ. בתור הדמות העגמומית והמעצבנת, הייתי אומר שהדיאלוגים שלו בפרק פשוט תינוקיים. החלק החשוב הוא כמובן הסכסוך בין בני החבורה...אך בסופו של דבר, פרק די יבש.

SaidinsTaint

New member
היה שידור חוזר היום..

הריב בין בני החבורה - רעיון נחמד ומצוין - אבל הוויכוח והמשחק שלהם שקטע הזה היו די טיפשיים... נראה כאילו הם לא יודעים לשחק... אפילו הקרב בין ריילי ואנג´ל - נחמד אבל... יהיו דברים טובים בעונה הזאת - אבל העונות הקודמות עלו עליה בכמה מספרים

WhiteWolf

New member
מישהו מוכן להסביר לי...

מה קרה??? פספסתי פרק?? אני??? הפרק שהיה בסוף שבוע שעבר היה הפרק שאוז חוזר נכון?? ואתמול והיום היה את הפרק שאנגל בא לבקר ורב עם ריילי, אז מה קרה בין לבין??? (בתחילת התוכנית היה קטע עם אנגל באפי ופיית´ בייחד שלא ראיתי...) מישהו מוכן לספר לי מה היה בפרק שפספסתי ואיך זה קרה??? אה ודרך אגב עוד כמה פרקים נשארו עד סוף העונה?? וביפ תשדר גם את העונה הבאה??? תודה...

SaidinsTaint

New member
טוב אז

אם ראית את אנג´ל פיית´ ובאפי בבת אחת - זאת אומרת שהראו קטע קצר של Previously, on Angel יש שני פרקים באנג´ל, אחד בא אחרי הבריחה של פיית´, שאז היאמגיעה ללוס אנג´לס, ובשני באפי שומעת שפיית´ הגיעה ללוס אנג´לס, ובאה לשם להזהיר את אנג´ל. אחר כך היא רבה קצת עם אנג´ל, וחוזרת הביתה. אנ´ל בא בפרק הזה להתנצל על הריב. אני מציע שתחפש באחד מהאתרים תקציר של שני הפרקים באנג´ל - אני בטוח שמישהו פה יכול לתת לך את השמות שלהם - אם לא לכתוב תקציר בעצמו (או בעצמה, כמובן).

למעלה