איך אדע שזה אתה?;

איך אדע שזה אתה?;

אז ביקשתי דמות מהיקום. ביקשתי מהתת מודע שישלח לי את הגבר שלי. עם התכונות שאני רוצה. נכנס לחיי מישהו, נכון. איך אדע שזה זה? איך אדע שזאת המערכת יחסים שביקשתי? התאהבתי במבט ראשון - אבל הוא לא עושה יותר. אז מידי פעם זורק איזה היי מה המצב אבל למה לא קורה מעבר? למ שחשבתי שהפעם זה יהיה טהור - שוב לכלכתי עם שיחות חסום לשמוע היי ולנתק. למה חיפשתי תמונות שלו בפייסבוק שיהיה לי בפלאפון? פשוט משהו בתוכי זורם ואומר לי שאתה הוא האיש שהתבקש, מצד שני - אתה ממש לא נראה בעניין - וגם אם אם אם לפעמים כן אתה חוזר בצעדים ומתעניין במשהו אחר עם אנשים אחרים איך אדע אם זה הוא?????????

ע ו פ ר ה

New member
איך תדע?

אתה מעלה פה כמה נקודות, שלדעתי אתה יכול לקחת לכיוון של למידה. אבל למה לא קורה מעבר? - אולי זה לוקח זמן לצד השני? - אולי זה מקום ללמוד את האמונות שלך לגבי זוגיות? - אולי שכחת לציין שאתה מחפש מישהו שיהיה לו גם עניין בך ולא רק לך בו? - ואולי הוא משקף לך צורת התנהגות שגם אתה היית רוצה, ואולי היא נמצאת אצלך חבויה? אלה השאלות שעלו בראשי כשקראתי את דבריך. וחוץ מזה אני חושבת שבזוגיות צריך לתת קצת צ'אנס כדי שדברים יסתדרו. ואולי זה עדיין לא הוא. מאחלת לך שתהיה לך שנה של מימוש זוגיות, בדיוק כפי שאתה רוצה, בדיוק כפי שמגיע לאדם מקסים כמוך. באהבה עופרה

נשמה טובה

תשובה מקסימה כשקראתי את המשפט "- ואולי הוא משקף לך צורת התנהגות שגם אתה היית רוצה, ואולי היא נמצאת אצלך חבויה?" הלב שלי החל לפעום בחוזקה. תוכלי להרחיב?

ע ו פ ר ה

New member
מראות בחיים

אנשים שונים משקפים לנו חלקים שונים בתוכנו. לפעמים אנחנו פוגשים אנשים (ואלה יכולים להיום חברים ותיקים שלנו או אנשים מזדמנים), והלב שלנו מתרחב. לפעמים אנשים עושים לנו אי נעימות. משהו בהם אפילו מעצבן אותנו. בשני המקרים האנשים האלה משקפים לנו משהו מאיתנו. כשהשיקוף הוא של תכונה שאנחנו אוהבים - הלב מתרחב. כשהשיקוף מפריע לנו, סימן שיש פה שיעור עבורנו. בהרבה מקרים , אם לא בכולם, מדובר בתכונות שאנחנו לא אוהבים ולצערנו, כנראה שיש לנו משהו מהתכונה הזו. הדבר שעלינו לעשות הוא ללמוד לזהות את אותה תכונה ואז ללמוד לאהוב את החלק ה"לא נחמד" הזה. מאחר וחוויתי את זה על בשרי (על נשמתי
) אני יכולה לספר לך שזה עובד. היו אנשים בעלי תכונה מסויימת שפשוט הייתי מנתקת איתם את הקשר על המקום, ונוסף לכך לא סולחת להם. (וואלה סיפור טוב ליום כיפורים). לימים פגשתי אישה מקסימה שהיתה מורת דרך לחיים עבורי והיא לימדה אותי שאני עצמי בעלת אותה תכונה. לקח לי זמן לראות את אותה תכונה אצלי ואז ללמוד לכבד אותה ולאהוב אותה. היום אנשים שכאלה לא מפריעים לי, גם כשאני מזהה את התכונה הזו אצלם. מקווה שהבהרתי לך את כוונתי. באהבה נשמה טובה (אהבתי) עופרה

GMjoy

New member
ללא ספק

מה שאתה משקף - זה מה שאתה מקבל ! (כבר הסברתי על מראות). יש אפשרות שאתה לא יודע איך להיות החלטי ומוגמר עם ההחלטה שלך... אני רק אגיד לך, שברגע שזה אמיתי ונכון - מה שחשבת עליו - זה בא ללא פוזות ותחפושות מעבר... אתה פשוט יודע מהרגע הראשון - ממבט ראשון - מאינטואיציה כמעט בטוחה - שזה האחד! בכל התחלה, צריך לתת הזדמנות, ברור. אבל גם יודעים שלמען משהו...לא סתם הרי מתאהבים...משהו מושך להתאהב. יש כאלה שנדלקים בשנייה, וחושבים שזאת האהבה! יש כאלה שמזהים קצת מאוחר יותר, ויודעים איך לתת לדברים להתבשל, ונותנים לצד השני את הזמן שלו גם. ויש כאלה (כמוני) שההשקפה + הרצון והאינטואיציה, נותנים לדעת זאת בוודאות, ולקבל ! מה שאתה משקף - זה מה שאתה מקבל !

האם ביקשת שהוא יאהב אותך?

אם לא, קיבלת את מה שביקשת. למדתי לקח מר בפעם אחת שביקשתי והופיע בדיוק מה שרציתי, רק ששכחתי לבקש אהבה הדדית.. פרט שולי.

אפרסם פה את הכתב.. עם כל הבושה..

זה מביך מאוד.. התחלתי זוגיות מופלאה עם בן זוג שאוהב אותי מאוד, הוא בן 23, גבוה וחטוב , גברי. הוא מבין אותי, יש לנו שיחות נפלאות בערב על כל מה שעברנו. יש לו חלום לפתוח עסק. הוא רגוע, אני המערכת היחסים הראשונה בשבילו שהוא הרגיש ככה. הוא אוהב שאנחנו יוצאים למסעדות בערבים ואוהב מאוד שאנחנו רואים סרטים בדירה שלו, הוא אוהב בילויים אינטימים , יש לו המון כסף. הוא נמשך אליי מאוד ואוהב את הגוף שלי. הבן זוג שלי, הוא החבר הכי טוב שלי. הוא אוהב אותי אהבת נפש. הוא מקסים. אני אוהב אותו הכי בעולם.אנחנו נמשכים אחד לשני. הוא דואג לי. הוא מקנא לי. הוא חתיך, גבוה, חטוב, . הוא עשיר מאוד. הוא חכם, מעבר לכך שיש לו חכמה, יש לו חכמת חיים. הוא מקשיב, הוא מדבר, הוא שומע. הוא רומנטי, הוא נמשך אלי ואוהב את הגוף שלי. הוא בטוח בעצמו וזה גורם לי להרגשת ביטחון. הוא חייכן, הוא אוהב את החיים, ואומר תמיד שאני החיים שלו. הוא צעיר, בן 23. הוא בוגר בהתנהגות. הוא ענו וצנוע, לא מחפש את הפוזה. אבל מסתכלים עליו, ועל האוטו החדש שלו – והמראה ההורס שלו. אבל אני יודע שהוא רק שלי. והוא מסביר לכולם שהלב שלו תפוס. תודה.

למעלה