PURPLE CHICKEN
New member
"איי, סלובניה..."../images/Emo7.gif
(יענו על "איי, סילבניה..." ממלך האריות.
) דבראשון- וידוי מרגש- אני יודעת שזה... מממ... אולי טיפה לא נורמלי, ולפעמים אני חושבת שיש כאן משהו לא בסדר, אבל אחת הסיבות היחידות שבגללן התגעגעתי לארץ, היא ללא ספק הפורום.
קיצר, לא רק רע לחזור.
וואו, סלובניה.
סלובניה? מי בכלל שמע על סלובניה? חבריי- צ'מעו. ומהר.
אין, בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה ירוק באוגוסט. באמצע גל החום של אירופה.
והמים... וואו... בארץ יש לנו מקסימום חוף עם חול שנדבק למקומות שלא ידענו שקיימים, עם מים שורצי מדוזות... אבל לא. בסלובניה יש להם אגמים צלולים וכחולים וקרים ומדהימים.
זה בהחלט מדכא לחזור.
אוּ! אוּ! קבלונה (הבנים [נשארו כאלה?
] יכולים לדלג על הקטע הזה..) ספיישל ממני-
הסלובני המושלם:
שם: בלאש
השכלה: בי"ס יסודי, תיכון בפנימייה, כרגע קולג'.
מראה: שיער חום סטייל אשטון קוצ'ר שאפילו אחרי ראפטינג סוער נשאר מסודר למשעי, עיניים חומות מתוקווות + גוף מדהיייים.
מקצוע: מדריך ראפטינג (
)
תחביבים: ספורט אקסטרים- סקי, סנובורד, ראפטינג, צניחה חופשית וכו' וכו'. ואני דיברתי איתו והייתי איתו בראפטינג! נהההה לכם!
סתם סתם. הוא מעשן.
אניוויז, הגברברים הסלובניים בדר"כ לא מצטיינים ביופיים, אבל בהחלט מצאתי כמה יוצאי דופן - בלאש, אחד באמת מדהים שעבר מולי ברחוב להוריד את הזבל (
), שני בריטים שהלכו מאחורי במערת נטיפים (אז מה אם הם לא היו סלובניים?!) ו... עוד אחדים. חיחי, אני כזאת שטחית.
ועכשיו...
מדריך הישראלי לסלובניה:
(מדריך הטרמפיסט לגלקסיה... הבנתם?
)
סעו ל...: בּלֶד (
), לוּבּלִיאָנָה. חוצמזה, סתם לנסוע שם, כשהכל כל כך ירוק ויפה ולא ישראלי- זה באמת נפלא.
לא לפספס: ראפטינג ב-בּוֹבֵץ' בחברה "רויאל ראפטינג".
תשאלו על המדריך בלאש.
לאכול: גלידה.
זאת באמת לא בעיה, בכל חור תמצאו לפחות 5 גלידריות, וכולן באמת טעימומות. (אל תבהלו אם תראו גלידה בצבע כחול זוהר כזה, גם אל תטעמו.
)
אם יוצא לכם להיות בלובליאנה, במלון Union, יש ממש ליד במין כיכר כזאת עם שלושה גשרים בצד דוכן גלידה- קחו את הטעם 'טוברלון'.
מלונות שאווים: מלון Union בלובליאנה (בגלל החדרים הענקיים), מלון Toplice בבלד (בגלל האגם הפרטי). נארף.
אל תצפו ל...: למצוא מזכרות לחברים, למזג אוויר קריר בזמן גל החום באירופה (
), לאנגלית ברורה ממדריכת הסיורים בלובליאנה, לשדה תעופה ממוזג ויפה, להורים רגועים ושמחים אחרי שיצאתם לסיבוב של שעה מסביב לאגם עם חברה שקטנה מכם בשנה. וופסי.
מציאות: הנופים המדהימים (וזה בחינם!
), אגם בּלֵד, בכלל- אגמים קפואים ומדהימים- אל תפחדו לקפוץ! אם יוצא לכם להיות במלון Toplice ב-Terme Catez, רוצו אוצו לשדרת חנויות- יש שם חנות שהכל מקש כזה, קיצר- יש שם בגדי ים יאפים ב-70 ש"ח.
נמנממ... מה עוט? בכל מקום יש דוכנים עם תכשיטים ממש יפים והכל די זול. בלה.
זהו: *נסקלת* גררר... אין לי מושג אפילו למה כתבתי את כל זה, כי מה הסיכוי שבכלל מישהו חוץ ממנו יטוס לסלובניה?
נארף. אני מקווה שאיכשהו הצלחתם לקלוט משהו ממה שכתבתי, אני עדיין באופוריה כי... כי אני תמיד ככה אחרי נסיעות.
וברצינות- אני ממש ממש שמחה לחזור. אין לכם מושג איך התגעגעתי לפורום.
אני עכשיו הולכת לי לקרוא את כל המיליון הודעות חדשות שנוספו ב-10 ימים האלה, מיד אחרי שאני אסנן את 224 האימיילים החדשים שמתוכם 5 באמת חשובים. כמה מוזר לראות עמוד בלי אף הודעה מודגשת.
וויש מי גוד לאק!
(יענו על "איי, סילבניה..." ממלך האריות.