איי לאאאב VH1 !היום ב-7 A2Z-ANGELINA JOLIE ואז ב7 וחצי the fabulous life of angelina jolie ישששששששש
ק קיטיקט New member 30/10/04 #1 איי לאאאב VH1 !היום ב-7 A2Z-ANGELINA JOLIE ואז ב7 וחצי the fabulous life of angelina jolie ישששששששש
I Im The Sun New member 30/10/04 #2 תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif כיוונתי את השעון חיחי
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/10/04 #3 שליטהההההההה../images/Emo129.gif *שמה תזכורת בפלאפון * טודע קטי!
P pinoki New member 30/10/04 #9 לפחות ראיתי את הדקות האחרונותת איזה מדהימהה האישה הזאת... פשוט להסתכל על המסך ולא להוריד את החיוך ... כאילו היא מחייכתת אלי... (חיה באשליה)
לפחות ראיתי את הדקות האחרונותת איזה מדהימהה האישה הזאת... פשוט להסתכל על המסך ולא להוריד את החיוך ... כאילו היא מחייכתת אלי... (חיה באשליה)
M Ma E New member 30/10/04 #10 מדהיייימה../images/Emo70.gif הייתי מהופנטת... סוף סוף הבהירו שהשפתיים שלה אמיייתיוווות גאאאאאד.. והתוכנית השניה הייתה ממש יפה.. חחחח אהבתי שהמקעקע שלה אמר שהיא עושה קולות בזמן שהוא מקעקע אותה.. חחחחחחחחחחחח חמודה
מדהיייימה../images/Emo70.gif הייתי מהופנטת... סוף סוף הבהירו שהשפתיים שלה אמיייתיוווות גאאאאאד.. והתוכנית השניה הייתה ממש יפה.. חחחח אהבתי שהמקעקע שלה אמר שהיא עושה קולות בזמן שהוא מקעקע אותה.. חחחחחחחחחחחח חמודה
L limors2 Well-known member 30/10/04 #11 לאאאא!!!! לאא!!!!!! לאאאא!!!! הייתי אצל סבא שלי שיש לו יס, וראיתי טירונות. כשזה נגמר זפזפתי וכשהגעתי לVH1 ראיתי שפיספסתי את זה!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוווףףף
לאאאא!!!! לאא!!!!!! לאאאא!!!! הייתי אצל סבא שלי שיש לו יס, וראיתי טירונות. כשזה נגמר זפזפתי וכשהגעתי לVH1 ראיתי שפיספסתי את זה!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוווףףף
I iwannakill New member 30/10/04 #12 ראיתי ואני ממש אבל ממש מאושרת. איזו אישה...וזה נכון שהיא האישה הראונה שהיא מושלמת ...אלוהים אין לי מילים..אבל לדעתי התוכנית השנייה הייתה קצרה מידי, ומה גם שבתוכנית הראשונה לא הראו את כללל האותיות בניגוד לגרסה שיש לי במחשב..
ראיתי ואני ממש אבל ממש מאושרת. איזו אישה...וזה נכון שהיא האישה הראונה שהיא מושלמת ...אלוהים אין לי מילים..אבל לדעתי התוכנית השנייה הייתה קצרה מידי, ומה גם שבתוכנית הראשונה לא הראו את כללל האותיות בניגוד לגרסה שיש לי במחשב..