איי יוון !

nitsansh

New member
יש דילים = יש ישראלים

מי שלא רוצה לראות מאסות של ישראלים "כמו בכנרת" - שיסע לאן שאין דילים וצ'רטרים מישראל, ורצוי שאין בכלל טיסות ישירות.

kokula79

New member
איי יוון

אולי מישהו יודע כמה שעות לוקח להגיע במעבורת בין סנטוריני למיקונוס, וביןומהאיים הציקלאדיים בכלל לכיוון האיים הדדוקנזיים?? ץודה

בין האיים

בין סנטוריני למיקונוס כ 5 עד 6 שעות השאלה אם אין למעבורת עצירה בנאקסוס או בפארוס שהם איים מרכזיים שרוב המעבורות יש להם תחנת עצירה שם. בין הקיקלאדים לדודקנזים תלוי איפה אם תסתכלי במפה תראי שבין מיקונוס לאיקריה יש מרחק קצר של בין 3 ל 4 שעות אז זה שונה מאי לאי.כמו כן תלוי איזה מעבורת תופסים יש רגילות שהן איטיות יש קאטמרן ויש גט שהן הכי מהירות אבל כפולות במחיר לעומת הרגילות.

האיים הכי מוכרים של יוון

אם האיים קורפו זאקינטוס ולאפקדה.הם פחות מוכרים אז יש כמה יותר מוכרים כמו.אסטיפלאה.וטילוס.או סאמוטראקי.לימנוס.חיוס.פאטמוס.סאמוס.ואיקאריה.ברור לך לפי השמות שאני סתם צוחק אז אם אתן מחפשות נופש חוויתי כהגדרתך אז אלו האיים שם גם תשלמו פחות עבור לינה והשכרת טוסטוסים לכל האיים יש מעבורות מפיראוס או מראפינה.ואם יוצאים לחודש אז לא ביולי אוגוסט

kokula79

New member
בועז

תודה רבה, והאמת לא חשבתי שאתה צוחק, כי השמות מאוד מוכרים.... אם יש לך כח לענות לי, אז בבקשה תגיש לי לאיזה קבוצת איים הם שייכים...אני בינתיים גם אחפש בעצמי....בכל אופן תודה

האיים

אסטיפלאה,טילוס, פאטמוס, סאמוס,איקאריה, וניסירוס.שייכים לאיים הדודקנסיים כמו רודוס וסימי ועוד.סאמוטראקי ,חיוס ,תאסוס,ומיטיליני(לסבוס) שייכים לאיים הצפון מזרחיים .באסטיפלאה ובטילוס יש די מעט תיירים ורובם באים לטרקים בהרים .בחיוס יש צד מערבי שמאד לא מתויר ומלא בחופים מבודדים והחלק הצפון מערבי ממש פראי עם מעט כפרים .לאיים הצפון מזרחיים יש גם מעבורות מסלוניקי ומקאבאלה.בכל האיים הללו מחירי החדרים במלונות קטנים הם 20 עד 30 יורו ללילה לחדר זוגי ושוב על מנת להנות ולחוות את האיים באמת עדיף לבקר באוקטובר והלאה או במרץ אפריל מאי.על לימנוס אני לא מדבר עקב איום של אשתי .דרך אגב הכינוי שבו את משתמשת בפורום קוקלה הוא בובה ביוונית. בועז

למעלה