איי-טינז

kdoshim

New member
איי-טינז

היי לכולם, יש לי שאלה, ואני מצטער אם היא לא כל כך קשורה לנושא של הפורום, אבל זה הפורום הכי קרוב לנושא של השאלה שלי... אז ככה: אתם זוכרים את איי-טינז? להקת הנוער של שני בנים ושתי בנות שביצעו את כל השירים של אבבא? הם היו פעילים אי שם בסוף שונת התשעים- תחילת שנות האלפיים. בכל אופן חיפשתי את הדיסק שלהם בכל חנויות המוזיקה שאני מכיר, ולא מצאתי. המוכר ב"טאוור-רקורדס" אמר שהם לא עובדים עם חברת התקליטים של "איי-טינז" ולכן אין סיכוי למצוא את הדיסק המבוקש ברשת שלהם. איפה אני יכול למצוא אותם?! בתודה מראש.

alpha80

New member
פשוט מאוד -

לא קונים בטאוור... הרשת הזו רבה כל שני וחמישי עם חברת תקליטים אחרת, היום עם הליקון ומחר עם אן אם סי ומחרתיים עם שתיהן יחד. אז.. או שתחפש בחנויות אחרות שהן לא שייכות לטאוור ותבקש שיזמינו עבורך מהחברה, או שתזמין מאחת מחנויות הרשת כמו אמזון (שהם אמינים ומצויינים) או ש.... שמעת על מילת הקסם "סולסיק"?...

Aviv6

New member
בוודאי שזוכרים ../images/Emo70.gif

ראשית כל, זאת כן שאלה שקשורה לפורום
דבר שני - אם לא מצאת ברשת טאוור רקורדס תנסה במקום אחר. יש עוד מלא רשתות של חנויות מוזיקה בארץ - לא חסר. אולי אפילו חנויות דיסקים יד שנייה? לך תדע.. יש את רשת חנויות "צליל", "האוזן השלישית", ועוד שאני לא זוכר... אם אתה מאלה שקונים דברים מהאינטרנט, אז תוכל להזמין אותו דרך אתרים כמו: eBAY, CD-NOW או טאוור רקורדס.

Aviv6

New member
או שכמו שאלפא אמר..

תמיד יש את תוכנות ההורדה כמו EMULE, KAAZA, סולסיק ועוד..

alpha80

New member
אל תשכח לעדכן אותנו פה

כי אנחנו עושים רישום של כל העיצות שלנו ואיך השתמשו בהן ובסוף כל חודש עושים סיכום.

למעלה