איי ג´יי! אור- זה מוקדש לך! שלא תחשבי ששוכחים אותך!
T tchch New member 23/11/02 #8 וואו!!!!! יווווו שני את גדולה מהחיים!!!!!!! איזה חמודה!!!!!!!! אה...ובקשר ללסביות ולהומואים-איך הגעת למסקנה הזאת? (גם אני חושבת שהם נחמדים... )
וואו!!!!! יווווו שני את גדולה מהחיים!!!!!!! איזה חמודה!!!!!!!! אה...ובקשר ללסביות ולהומואים-איך הגעת למסקנה הזאת? (גם אני חושבת שהם נחמדים... )
C craving brian New member 23/11/02 #9 חח! לא יודעת איך הגעתי.... הכי גאים שיש וT.A.T.U מאוד השפיעו עליי!
T tchch New member 23/11/02 #10 יווווווווו אני חולה על טאטו!!!!!!!!!!!!!! אני מעריצה שרופה!!!!!!! הן כאלה טובות!!!! ואיך זה יפה שהן לא מתביישות בזה...יפה יפה...חחח
יווווווווו אני חולה על טאטו!!!!!!!!!!!!!! אני מעריצה שרופה!!!!!!! הן כאלה טובות!!!! ואיך זה יפה שהן לא מתביישות בזה...יפה יפה...חחח
T tchch New member 23/11/02 #12 מתוקות!!!!! יש להן עוד שירים יפה באנגלית...כמו stars (ממליצה בחום!!!זה חצי אנגלית חצי רוסית וזה ממש יפה!!!) how soon is now show me love שירים גדולים!!!!!! שיחקו אותה!!!
מתוקות!!!!! יש להן עוד שירים יפה באנגלית...כמו stars (ממליצה בחום!!!זה חצי אנגלית חצי רוסית וזה ממש יפה!!!) how soon is now show me love שירים גדולים!!!!!! שיחקו אותה!!!
S shiran™ New member 23/11/02 #15 חחחח..אולי.. סתם.. טוב, נראה לי שאני אלך לישון, השיעמום הורג אותי כדאי שגם את תלכי לישון.. שיהיה לכולנו לילה טוב ושקט
חחחח..אולי.. סתם.. טוב, נראה לי שאני אלך לישון, השיעמום הורג אותי כדאי שגם את תלכי לישון.. שיהיה לכולנו לילה טוב ושקט