מה הם עושים לנו אבל בתכלס אנחנו לא יכולות להיות בלעדיהם... רוב הבנים אותו חרא לא ראיתי בן אחד שהוא פשוט מושלם כל הזמן יש איזה פאק לחתיך ההתנהגות חרא לנשמה פרצוף תחת אוף...!!
מה העניינים? אני שמחה שחזרת לפעילות בפורום, אבל נראה לי שאזעקת הפקאצה שלך רגישה מדי לאחרונה. כבר היו לנו סכסוכים בפורום, ובאופן לא מפתיע, הם לא עשו לו הרבה טוב. אז אני אשמח אם תלכי על גישה קצת יותר סולבנית. מה את אומרת?
למה את גורמת לכעס הפורום אם את עצבנית על משהו או שפשוט בא לך לכעוס אז תעשי את זה במקום אחר ואל תגרמי לנו עוד סכסוכים את גם ככה לא בפורום... ואם את אומרת שסכסוכים מוסיפים פלפל לפורום אז כנראה שאנחנו לא אוהבות חריף
באתי לביקור קצר. אמרתי את דעתי והיא אכן נכונה, בלי להעליב. פקצה זה לא דבר רע- רק בכתב. לא אומרים "אני יבכה" אלא "אני אבכה". ולמה שאני אעשה את זה במקום אחר אם אני כבר כאן?
נכנסתי לפה במקרה ולא בחיפוש אבל שמעו אני בן (כן כן האימה) וכן יש כמה דפוקים פה ולא זה לא תמיד שיש חתיך עם הבעיה הזאת ויש את העקום שהוא מקסים .. יש גם כאלה שלא חושבים לפעמים גם מהצד של הבנות שמעו ישר להגיד הבן ככה וככה.. מה הבנים עושים לנו ?.. גם אתן הבנות לא שקטות כל כך .. וגם אנחנו קצת סובלים בגללכן .. לא חסרו הימים שאני סבלתי בגלל בחורות.. זה שיש בנים שהולכים למטרה אחת אין מה לעשות עם זה .. בני אדם הם גם חיות וחיות רוצות להתרבות.. אז מה עם יש לנו ציווליזציה ואינטלגנצייה וכל השנות אבולציה ?.. בא לי להביא לכן בהפתעה וכן יש בנים שמחפשים אהבה וזה לא אומר שכולנו חלאות אדם .. אולי החיפוש שלכן במקום דומה לקודם שהיה דפוק קורה ככה.. המשפט תראה לי מי החברים שלך ואומר לך מי אתה תופס גם בענין הזה. . רוב הסיכוים שהיה לבחורה אקס זבל והבא שלה היה חבר שלו .. הגיוני שלשניהם יהיה את אותה התכונה.. המלצה לכן . תראו את "להציל את איש המערות " זה לא ירידה אבל זה יאיר קצת את הדרך... פשוט רציתי להגיד את זה כי אני לא אוהב שבחורה אחת שסבלה תגרום לשנאת בנים כוללת.... אני לא אוהבת את זה שמקללים בנים אני מוכן שתגידו על הבן הקודם אבל סליחה אם הוא בגד זה אומר שכולנו בוגדים ?........
מי מבין אותכן הבנות ? [חוץ מבנים שבאמת מקשיבים לכן ..] הקטע הוא שיש כמה שמקשיבים אני למשל כן ואני מכיר עוד הרבה [כן הם גם מקשיבים וגם נראית טוב מפתיע אה?] אנחנו נעשה בשביל האגו שלנו ? תסבירי את זה כי אני יכול להגיד ככה שגם בנות עושות אותו דבר =] אבל יש הבדל בין אגו לאגואיסט..