איי איי איי

בת תורה

New member
איי איי איי

שוחחתי עם שדכנית. היא רצתה להציע לי בחור בן 36+ אבל הודיעה שהוא מחפש יפהפה ח ח... שיחפש על הויטרינות בקניון /tapuzforum/images/Emo6.gif.

בת תורה

New member
זהו שהורדתי בגלל הגיל. 8 שנים הפרש

זה מוגזם. דבר שני גם לו היה צעיר יותר לא הייתי יוצאת איתו. אני לא יפהפיה ברמות שהוא מחפש.

שםאנילא

New member
נו יפה...הוא על יופי ואת על גיל...8 שנים זה כ

כלום בשביל להתחתן... ומי אמר? אולי את יפה בעיניו??? יופי זה ענין יחסי...

בת תורה

New member
מרתיע אותי הפרש שכזה.

הוא לא שמע בכלל עלי. בחור שהגיע לגיל כזה בגלל שלא מצא עדיין את היפהפה הנרדמת זה מראה הרבה על האישיות שלו. . ולא.. אני הגעתי לגיל הזה מסיבות שונות לחלוטין שלא תלויות בי .

ארטיימר

New member
ואולי

זה גם לא מסיבות התלויות בו? תכלס במה מתבטא ההפרש בגיל חוץ. ואולי הוא אומר שרוצה יפהפיה כדי שלא יביאו לו מישי ממש מכוערת, אבל בחורה חמודה זגם טוב

ארטיימר

New member
אז

תשלחי לו תמונה, בתנאי שגם הוא שולח, ותעדכני שגם את מחפשת בחור יפהפה במקרה שלו

שםאנילא

New member
מחזק את דברייך...לא שאת צריכה...צריך לתת צאנס

כי אולי את יפה בשבילו... ולא על זה פוסלים...חבל

שםאנילא

New member
בגילאים שלך זה שטויות...דוקא תקבלי גבר מאופס

שרציני ולא משחק משחקים...בד"כ

תגידי... למה דרישה כזאת או אחרת של בחור

זוכה לביקורת, ודרישות שלך - הן בסדר? למה לא לנהל את הכל בצורה של ביזנס. כל אחד מציע משהו ודורש משהו... הכל עניין של היצע וביקוש. הוא רוצה יפהפיה - סבבה. תציעו לו רק יפהפיות, ומי שלא מתאים לו - אז לא....

בת תורה

New member
הכל טוב ויפה.

אבל בחור בגיל כזה שעדיין מחפש יפהיפה ללא פשרות קצת תמוה.

למה תמוה? גבר זקוק לאישה יפה, כדי להינצל מן ה

החטא. ואם הוא מרגיש שזה מה שהוא צריך - עאז ככה צריך. שוב, הכל עניין של היצע וביקוש.

בת תורה

New member
על איזה ביקוש כבודו מדבר??אם היה

ביקוש הוא מזמן היה אמור להיות נשוי.

הוא בוחר לא לוותר. להמתין... זכותו...

כמו שלך יש דברים שלא תוותרי עליהם - גם הוא... למה את יותר טובה?

בת תורה

New member
א.הדרישות שלי הן בהרבה יותר מהותיות

להקמת בית של תורה. ב.כבר מזמן התחלתי להתפשר ואני ממשיכה להתפשר על דברים פחות מהותיים. ג . בטח כעת תאמר שבשבילו (וגם בשבילך) יופי זה עניין מהותי,תמשיכו לחפש ולחכות בהצלחה.וכן כמובן שזה זכותכם אף אחד לא ערער על עניין הזכות. זה עניין שלכם. חיים שלכם. דיברתי כאן על עניין שיקול הדעת, על פרופורציות נכונות בשידוכים בגיל שכזה ותו לא.

אכן יופי הוא עניין מהותי. את כאישה לא תביני ז

זאת. אבל גבר שזה חשוב לו מאוד - חייב את זה. אחרת הוא ייתן עיניו באחרת. ואת בטח לא רוצה כזה גבר... גבר שחשוב לו מראה חיצוני מאוד - שיתעקש על זה.

קליט

New member
חשוב לגבר שיקח אישה שהיא תהיה נאה בעיניו

אם הוא מחפש יפהפיה מהסרטים והוא מושלם ועשיר אז בסדר . אם הוא לא הכי מושלם אז עדיף שיילך קודם לטיפול, כדי שהוא יתמקד יותר במהות

למעלה