אייר פארקר

אייר פרקר (-:

אני רואה שיש כאן עוד אוהד של פרקר... והנה תמונה שמראה עד כמה שהוא ``אייר`` באמת

parker8

New member
העם דורש את וויליאמס על האש

אחרי 3 שנים שכולם בארץ התלהבו מיכולתו האתלטית אלק.. של קני וויליאמס הינה באה השנה התשובה המקורים לאתלט נ.ב.א אמיתי, הלו הוא המלך אנתוני פארקר, לפי דעתי אחד השחקנים המוכשרים אם לא המוכשר שזכינו לראותו כאן בישראל אנתוני אוהבים אותך!!, תישאר

פו-הדוב

New member
תגובה להתלהבותך מפארקר

איש יקר קודם כל אני חייב להודות שפארקר הוא שחקן התקפה ואתלט ענק אבל קני וויליאמס בניגוד אליו היה גם הוא ב-N.B.A אך גם שיחק באינדיאנה וצבר שם קבלות לא מועטות בניגוד לפארקר שאת הקבלות שלו שם עוד לא צבר. ככה שלפני שאתה משמיץ את קני וויליאמס תבדוק בפעם הבאה את העובדות, פארקר שחקן גדול אבל וויליאמס לא פחות טוב ממנו. ביי אסף

parker8

New member
תראה תשמע..

קודם כל אני לא אמרתי שקני וויליאמס לא שחקן טוב, פשוט לפי דעתי הוא כבר די מעוס, ומה שבטוח את השיא שלו הוא עבר בארץ, הוא כבר לא מה שהוא היה.., ובקיצור אנתוני בא לתפוס את מקומו בתור אחד השחקנים הטובים שנראו פה... חוץ מזה לפרקר עבר דיי יפה בNBA שכולל שנה באורלנדו ו2 וחצי בסיקסרס... אז עם כל הכבוד לוויליאמס עבר זמנו....

הכי הכי בעולם (-:

אני לא רק מתלהבת מאנתוני פרקר אני גם מעריצה אותו. הוא אתלט גדול, בן אדם נהדר והוא ממש חמוד! צריך שייכתבו שלטים ``פרקר והאפמן, להישאר!``. אנתוני הוא נכס אדיר למכבי וחבל עם יעזוב. אומנם הוא היה ב-NBA והייתה לו שם הצלחה אבל די קטנה. ב-CBA הייתה לו יותר הצלחה ובמכבי הוא בכלל שחקן נהדר! קני, הוא פשוט בייש את עצמו, איך שחקן יכול לעשות כזה דבר? מצידי הוא יכול לחזור ל-NBA, לצ`כיה או לכל מקום אחד בעולם. אולי הוא שחקן ענק אבל פרשת הדרכון הטילה עליו כתם. אני מקווה שפרקר יישאר כאן, במכבי וימשיך לזעזע את אירופה עם הדאנקים שלו (כמובן שיש לו עוד במה להשתפר). בגדול, פרקר הוא שחקן NBA אבל כאן לא נוותר עליו בקלות (לפחות אני). צהוב עולה!!!!

למעלה