אייריש קרים

המרחפת

New member
אייריש קרים

מהו התהליך שעובר על המשקה כשהוא מתקלקל? מה גורם לו להתגבש לגושים? ממה בעצם מורכב האייריש קרים? המרחפת- שגילתה בקבוק אייריש קרים בן כמה שנים בארון של ההורים.

guri1

New member
אייריש קרים

אם אין לך פאב או כל עסק שמתעסק באלכוהול ואם את לא נמנית על אותם אנשים שגומרים אייריש קרים ביומים רצוי לאחר פתיחת הבקבוק לאחסן אותו בקירור אירייש קרים -ליקר על בסיס וויסקי אירי בתוספת שמנת שוקלד ווניל אני מניח שהשמנת גרמה לגושים כך שלהבא להקפיד לאחר הפתיחה ישר למקרר

JonnyBoy

New member
ואללה (סליחה, ../images/Emo43.gif)?

אז כנראה שדי קר אצלי בחדר (בטח, הקמצן לא מדליק חימום
) בכל מקרה, הבקבוק פתוח כבר הרבה זמן (חודשיים בערך) וכך גם קודמו ולא היתה בעיה של גושים אם כי אחרי כמה שנים שבקבוק עומד אני חושב שצריך להסביר לו יפה שזה לא הוא זה אני...

guri1

New member
רצוי להחזיק אייריש קרים

בקירור גם ההורים שלי מחזיקים פתוח בארון וזה מחזיק יפה מעמד חצי שנה אבל משהו בכל זאת בטעם לא מסתדר ואם אתה מחזיק שנים אייריש קרים השאלה פה היא למה אתה צריך אייריש קרים,....

המרחפת

New member
אני בכלל לא ידעתי שיש....

ולא ברור לי מהיכן הוא הגיע לפתע פתאום. את האייריש קרים זרקתי בלב כבד, אבל הבקבוק כל כך יפה אני עכשיו מנסה לנקות אותו, ואולי אפילו להוציא ממנו את הריח. היה חסר לי טעם חריף, אז הלכתי לעדשת פשיטה על הבר של אחותי ובעלה. מצאתי רק משקאות בצורת וויסקי או ברנדי, ולא לזה השתוקקתי.... ואם כבר, מה אפשר להכין מכל הברנדי/וויסקי הזה? ואיך אתם שותים את האייריש קרים שלכם? הסבירו לי שמערבבים עם קצת חלב וקוביית קרח. הקיבה שלי לא מוכנה לסבול חלב טרי, כך שאנ ימוסיפה יורת קרח ומוותרת על החלב.

guri1

New member
ברנדי

ניתן לשתות נקי ומי שלא אוהב יכול לשתות ברנדי אלכסנדר עם טיפה קקאו בהיר ושמנת שמוסיפים ועם עדיין לא טעים פשוט לשים טיפה בתה או משהו כזה אם לא מרגישים טוב ויש הצטננות לגבי הריח שימי מיים חמים ולימון למשך לילה שלם זה אמור לפתור את הבעיה

JonnyBoy

New member
../images/Emo45.gifנקי, בלי קרח,

או עם נס/שוקו חם (פחות רלוונטי לך כי את לא שותה חלב(?))

tomster

New member
איייייריש קופי

אלי לקיבה לא נכנסת כוס נס/הפוך בלי אייריש בסוף החלב.... (ואז כמובן אפשר לשנות את שם המשקה לאייייריש קווופי (במבטא אירי כבד)

למעלה