איירון מיידן

דנטל

New member
איירון מיידן

(אני בכוונה לא משרשרת להודעה שמיועדת למחיקה בגלל שמכילה מלים של שיר) איירון מיידן זו הלהקה שבזכותה התחלתי עם הרוק הכבד. יש לי לא מעט מהאלבומים שלהם. שיר הלילה מבחינתי הוא Seventh Son Of A Seventh Son מהאלבום באותו שם. אגב, השיר שאני הכי אוהבת באלבום הזה ובכלל אצל הלהקה הוא Infinite Dreams. בכל מקרה, בשנת 1996 יצא האלבום BEST OF THE BEAST ובו 34 שירים נבחרים של הלהקה. בין היתר גם שיר הלילה שבחרתי. בשבילי זה שיר שצריך לשמוע בווליום די חזק בחושך כמעט מוחלט ופשוט לדמיין את מה שהמוסיקה והמלים מנסים לספר. באתר הזה תוכלו לשמוע כמה צלילים מכל שיר.

Ice machinE

New member
ההודעה לא מיועדת למחיקה

כי היא לא מכילה דברים לא חוקיים (מילים לשירים באנגלית זה עדיין בסדר לפרסם) אבל סחטיין על השיר
(על seventh son of a seventh son)

דנטל

New member
זה מאוד לא בסדר

ואחושילינג לא חוקי לפי חוקי תפוז. אתה רוצה שאני אפנה אותך להנהלת הפורומים או שאולי אני אפנה את ההנהלה אליך? כי נראה שחוקי תפוז לא נהירים לך ובתור מנהל זה רע מאוד. נדמה לי שיהיה יותר מהיר להפנות את ההנהלה אליך כי אם אתה לא טורח להתעדכן בחוקי תפוז בטח לא תטרח לפנות אליהם. בנוסף, רע מאוד שישנן פה הודעות שלמרות שהן מכילות מלים עדיין לא נמחקו.

Ice machinE

New member
שאלתי את נטע ואפרת

והן אמרו לי: מילים בעברית למחוק, מילים באנגלית זה לא קריטי אם מפרסמים. תאמיני לי שחקרתי את הנושא.

דנטל

New member
גם נוקיה חקר את הנושא

ואת התשובה שלהן אני אשלח לך במסר.

NoKiA2003

New member
לא צריך להתעצבן,

ביקשתי לא לפרסם כאן ישירות מלים לשירים, רק לינקים ונראה לי שזה ברור לכולם, אם פה ושם מישהו מפרסם מלים זה לא נורא מבחינתי אבל לא באופן קבוע. אוקי?

למעלה