אייקידו ?

ומה הבעיה עם ההתלהבות?

אחרי נסיון של שנים רבות וטובות והמלצה בלב שלם, אני לא מוצא שום בעיה ב"התלהבות" כדבריך.

MidNight Flame

New member
שם = ?

אני ראשל"צי, ארניס יש בראשון בכלל? קרב מגע זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

ואתה?

האדם ביקש המלצה למכון טוב. כתבת - "למיטב ידיעתי בצפון ת"א" משמע אין לך היכרות מעמיקה עם המקום. על סמך מה אתה ממליץ לאדם על המקום כמכון טוב? ברור לי לחלוטין שבקשות המלצה כאן בפורום (מחפש מקום טוב ל... ) הן חסרות משמעות לחלוטין. כ"א חושב שהמקום בו הוא נמצא הוא טוב, אחרת לא היה לומד בו. אין אף גוף אובייקטיבי המחלק ציונים לאחר השוואה עניינית בין המכונים השונים. אז מה כן קיים? יש התרשמות של אנשים זרים מהמקום, כפי שאמיר הביא בקישור. יש אפשרות לתת מראש כמה מילים על המקום - שוב, כפי שאמיר עשה. ואפשר גם להמליץ על מקום שאין לך היכרות ראשונה איתו אך אתה מכיר מישהו שמכיר אותו (במקרה זה אני מניח שהמאמן שלך) ולכן מרגיש בנוח להמליץ עליו. יש כמובן אפשרות אחרת - להתרשם מכתיבתם של המתאמנים כאן, אך זה דורש מעבר על מספר הודעות של כל מתאמן כדי לקבל רושם עקבי כלשהו. בסופו של דבר זה אינטרנט - בלי היכרות עם הכותב, אין לך כל דרך נוחה לדעת מה אמינותו או אמינות הודעותיו.

MidNight Flame

New member
מה יש כולם לחוצים? אתם מגיבים כאילו

העצבים שלכם מתוחים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע! הבנאדם שאל אם איפה יש אייקידו בת"א וביקש פרטים, מסרתי את הידוע לי - לא אמרתי שזה טוב, לא אמרתי שזה לא טוב - רק דייקתי בפרטים.

קרא את השאלה שלו שוב

אין עצבים, רק זכור שכשאני מגיב בפורום פתוח, אני מגיב לכל הקוראים, כולל הסמויים. לא רק אליך אישית. ניסיון מתמשך שלי להעביר דעה די נחשלת ופרימיטיבית בדבר אחריות אישית למוצא מקלדתו של כותב מחד, ואחריותו של הקורא לקבל כל דבר עם קורטוב ספק מאידך.

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif צודק

שכחתי להוסיף לשם את ההמלצה הקבועה על איך לבחור מועדון ואיך להתייחס להמלצות. אולי ההודעה לעיל תספיק כרמז לדרך הנכונה ? אמיר נ.ב. ניצלתי את מבנה הנתונים המוגבל שלי למצוא הפניות לעצות מאוד ישנות שנתנו בנושא, אני מניח שהן נכונות גם כיום.

ssj4

New member
איקידו בתל אביב

ממליץ בחום רב על איש מאוד ותיק בתחום שלמה אדלסברג טל: 0544826162

למעלה