אייקונים

tamarhp

New member
אייקונים

אני מחפשת אייקונים לאתר אינטרנט שלי, אך לא רוצה לפגוע בזכויות יוצרים. כרגע אני מחפשת אייקונים חינם - האם יש כאלו? (בעבר היה פה קישור לאתר מסויים עם אייקונים חינם, אך הוא מבקש במפורש לכתוב קרדיט, ומכיוון שרציתי לקחת רק כמה אייקונים ולשים בתוך החלון הכללי של אייקונים לפורומים - אין שם ממש מקום לכתוב קרדיט, ובמיוחד שמדובר רק על מס' מצומצם של אייקונים מתוך המאגר שמופיע לגולשים, אז אני מחפשת אלטרנטיבה אחרת).

tamarhp

New member
על זה בדיוק דיברתי

הוא מבקש שנכתוב קרדיט וזה לא ממש רלוונטי בשבילי... אני צריכה אייקונים חינמיים לגמרי.

oren*

New member
נסי להיעזר במנועי החיפוש בפורומי בניית האתרים

אני מניח שמלבד הרצון שלך שהאייקונים יהיו חינמיים לגמרי, הם צריכים להשתלב במאגר עם אייקונים נוספים ולכן חשובים גם הסגנון והגודל. לא הייתי פוסל את האופציה הזו ובמקרה "הכי גרוע" בולע את הצפרדע ונותן קרדיט למעצב. את כותבת שאת צריכה אייקונים בודדים שישתלבו בתוך קבוצת אייקונים קיימים - מהיכן השגת אותם?

tamarhp

New member
מדובר

במערכת PHP-Nuke (קוד פתוח חינמי) שיחד איתה הגיע מאגר אייקונים. לא כ"כ חשוב לי שהאייקונים ישתלבו עם שאר האייקונים - זה בסה"כ פורום פשוט, לא משהו עיצובי כמו תפוז..

מיכאל ג

New member
קרדיט יכול להיות במקום מוסתר

תקראי יותר טוב מה הוא מבקש. את יכולה לעשות דף קרדיטים נפרד, עם לינק קטן בתחתית הדף.

מיכאל ג

New member
הבהרה

זה לא חייב להיות בדף שבו נמצאים האייקונים, בטח יש לך מקום בתחתית האתר עצמו לכל מיני "כל הזכויות שמורות" "תנאי שימוש" "צור קשר עם הוובמאסטר" וכאלו. שימי שם לינק קרדיטים וזהו.

למעלה