אייקון

Athaclena

New member
אייקון

ביום רביעי איזו אחת בירכה אותי, "ברכה והצלחה ובשורות טובות". הצחיק אותי
ביום שלישי בלילה ראיתי את בן, ועוד 3 אנשים שהכרתי (ו-2 חברות באו איתי) ביום חמישי ראיתי את ליאת והדס ולימור ועוד 5 אנשים שהכרתי. את שירה לא ראיתי (איה היית?), וגם לא את רוני. או כל אחד אחר שהגיע.

Athaclena

New member
וניל גאימן

ראיתי אותו לשניה, פעמיים. לא חיכיתי להחתמה (הייתי מתבשלת ומשתגעת וזה היה תור כל כך ארווווווווך), אבל לימור ברוב טובה הסכימה להחתים את גאימן בשבילי. אז עכשיו יש לי את קורליין עם חתימה וציור שלו, שזה גם טוב. תודה לימור!

limilu

New member
ניל גיימן חמוד ^^

והאמת היא שפתאום נוסף לי עוד כרטיס, אז הייתי מצרפת אותך. חפיף. תודה על האלים האמריקאים.

gaspode

New member
ווי

רוני היה בכל מקום, הגופר הקטן. ואני פגשתי גם את מאגרט. ז"א, רוני הפגיש אותנו.

מ א ג ר ט

New member
נכון מאוד

תודה לרוני שהפגיש אותי עם גאספוד ובן, וחוץ מהם פגשתי גם את לימוד ומורי ו.... זהו נראה לי. חבל שלא ארגנו לנו איזה מפגש, כי יכול להיות שעברנו אחד מול הפנים של השני כל הכנס ולא זיהינו (זה קרה לי עם רוני בפעם הראשונה שנפגשנו). רכישות מאיקון: סיכה, חולצת צוות. דברים שקיבלתי: 5 קלטות מסע בין כוכבים, חמישה-שישה פרקים על כל אחת... דבר מגניב שעשיתי: החתמתי אנשים על התוכניה שלי. מנהלי איקון, כמה חברי סגל, מרצים, שחקנים... לא ספרתי כמה יצא בסוף אבל זה היה מאוד נחמד.

TheBursar

New member
והיה מאוד נחמד

לפגוש אותך רק חבל שרק לכמה שניות. אפילו את רוני ראיתי יותר מזה
לא נורא - תמיד יהיה אייקון הבא (או כל פסטיבל/כנס אחר)

מ א ג ר ט

New member
מסקנות ועדת החקירה שהקמתי:

בכנס הבא יש לקבוע יום ושעה מראש, וככה כולם יוכלו להגיע. הידד!

gaspode

New member
שאני אבין

אנשים באים מאילת(!) ולא טורחים להתריע על זה בראש חוצות? הלנצח נאכל חרב? היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?

limilu

New member
באורך עשר דקות ../images/Emo3.gif

עד שהתייאשנו מלחכות לאנשים.

The Mad Hatter

New member
אני פגשתי את:

רוב הפורום (או לפחות חלק גדול ממנו) מישהו שלמד איתי בביה"ס היסודי אחים של חברה שלי חברים של אחי הקטן את ניל גיימן

SuperGirl711

New member
מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל

עדיין יש את הבאנר לאייקון למעלה?

ויימס

New member
אני שמחה שנהניתם. ../images/Emo8.gif

מישהי הביאה לי הפתעה מאייקון כפיצוי על כך שלא הגעתי! אני כבר משתוקקת לגלות מה זה.

יש לי בשורוטו חתום ע"י ניל גיימן

הוא כתב לי "Roni - Have a nice doomsday". וזה כל מה שיש לי להגיד, בערך.

למעלה