אייקון 2006 (למניינם)

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
אייקון 2006 (למניינם)

ידיעה לעיתונות ששלחו לי. הרי היא ככתבה וכלשונה: אייקון 2006 יוצא לדרך! כבכל שנה בחול המועד סוכות (השנה, 9 – 13 באוקטובר), פסטיבל אייקון חוזר סינמטק ולמתחמיו הסמוכים, והשנה - אייקון חוגג עשור! עשרות סרטים מכל העולם, הרצאות ופאנלים מפי היוצרים המובילים בארץ בתחום המד"ב והפנטסיה, משחקי תפקידים שולחניים וחיים, הפקות בימתיות מקוריות שלא נראו בעבר וכמובן אורח הכבוד – מלך החלומות – הסופר, התסריטאי והיוצר ניל גיימן. רוצים לדעת יותר? לפרטים נוספים, תמונות ומידע לפרסום, שיתוף פעולה ותמיכה בקרו באתר הקידום של הפסטיבל בכתובת: http://promo.icon.org.il בואו לחלום איתנו באייקון 2006.

the scout

New member
גילי- תפני אליהם!

ראיתי שבקישור אפשר ליצור איתם קשר כדי לתת הרצאה של 90 דקות. נשמע לי אחלה! אה, וזה לא ניצול -אני נורא נהניתי בהרצאה שלך, ואין לי מושג איך מעבירים הרצאות.

Gilliana

New member
יקירתי...

הם כבר מזמן פנו אלי...
הגשתי הצעה (הפעם לא קשורה ישירות לתיקים אבל עדיין בנושא מאד רלוונטי כמו שאת יכולה לתאר לעצמך ותיקים כמובן תזכה להתייחסות)וכרגע אני מחכה לתשובה (שאני מאמינה שתהיה חיובית) בסוף החודש הבא. אני שמחה לשמוע שנהנית בהרצאה שלי ואני מקווה שתהני גם הפעם (כלומר - אם הכל יסתדר). תודה!

Gilliana

New member
נו, נו...

אני חולמת על וונטוורת' מילר ואתה חולם על ירעם - נו טוב, כל אחד וההעדפות שלו...

Gilliana

New member
מבוגר זאת לא הבעיה

את האריסון פורד למשל אני לוקחת בלי לחשוב פעמיים, אבל דונלד??? אמא'לה!!! גם לא כשהיה צעיר!!!

אני בעד מבוגרים

הם כמו יין..
אבל מבוגרים עם סקס אפיל לא מבוגרים מדלדלים עם מיליון קמטים ופרקינסון.. או כאלה שקוראים להם דונלד (סאתרלנד או טראמפ)

adiville

New member
דונלד סאתרלנד היה נאה בצעירותו

אבל הבן שלו הורסססססס....... מי שמכיר אותי יודע שמבוגרים זה מאוד הטעם שלי
אפילו הבן זוג שלי מבוגר ממני בשנתיים

אמממ

מסתכל ימינה, מסתכלת שמאלה.. אין פה אף אחד? רגע, מישהו לא מאזין בסתר? טוב, עדיין עקפתי אותך
אנחנו נצטרך בכל מקרה לעשות את השיחה......

למעלה