אייפון 6

קובי221

New member
אייפון 6

מישהו הבין איך ניתן לקנות אייפון 6 באתר בלי חוזה? סים פרי? לא נעול? (ברור לי שזה עדיין לא פתוח אבל מתכונן)
ואיך ניתן לבדוק מה התדרים של המכשיר, לבדוק שזה תואם לרשת פה בארץ.
תודה.

se7en77

New member
באיזה אתר , רק ממחר יש אפשרות להזמין PRE ORDER בארה"ב

יש אפשרות לבחור מכשיר של טימובייל ואז זה מחיר מלא.

קובי221

New member
השאלה אם זה שזה מחיר מלא אומר שזה sim FREE

ואיך אני יודע מה התדרים של המכשיר..

קובי221

New member
טוב לגביי התדרים הסתדרתי..

אבל לדעתי זה לא סים פריי, כי בשאלות למטה רשום שצריך לבחור בסים פריי, ושעסקה של TMOBILE מגיעה עם סים בפנים

se7en77

New member
בארה"ב כל מכשיר שתומך דור 4 פתוח לכולם מכיוון שיש

הסכם נדידה בין הספקיות על תדר דור 4.

קובי221

New member
אז זה בטוח לקנות מכשיר של טימובייל?

לא יהיה לי בעיות עם הסים וכד'..?

amitp

New member
זה לא ברור כרגע

המכשיר של T-MOBILE הוא ללא חוזה. ז"א אתה לא מחוייב לשלם להם סכום מסויים משך שנתיים. מה שלא מצויין (או שלא ראיתי) הוא אם הוא גם SIM-FREE, ז"א שאתה יכול גם לעבוד איתו עם SIM שאינו שייך לT-MOBILE. אני אתקשר בקרוב לT-MOBILE ואשאל, אעדכן כשיהיו לי תשובות.

amitp

New member
מעדכן -

דיברתי עם שירות הלקוחות של T-MOBILE והם מאשרים שהמכשיר שנמכר ללא חוזה אינו נעול.

amitp

New member
מאיפה הוצאת את זה??

1. באופן עובדתי קיימים מכשירים שתומכים בLTE אבל לפחות חלק ה3G שלהם נעול לספק מסויים.
2. מה שלא בדקתי אבל אני די בטוח הוא שגם לא קיימת נדידה חופשית בין הרשתות, מכיוון שהחברות בפירסומים השונים שלהן מתגאות בפריסת רשת הדור הרביעי שלהן. יש הסכמי נדידה נקודתיים, אבל בטח לא משהו גלובאלי.
3. והכי חשוב, אין קשר בין אפשרות נדידה לנעילת SIM. נדידה משמעותה שכרגע במכשיר נמצא הSIM של ספק הבית שלך (שהמכשיר יכול להיות נעול אליו), אבל אתה משתמש ברשת של ספק אחר (בד"כ בתשלום גבוה יותר). העדרה של נעילת SIM משמעה שאני יכול גם לקחת את הSIM של הספק האחר הזה ולהשתמש בו ישירות (בלי לשלם כלום לספק הקודם שלי).

se7en77

New member
זה מה שקראתי בזמנו שיצא ה-5S לגבי הסיבה שכולם היו פתוחים

מראש גם אם קנית של חברה מסויימת .
&nbsp
יכול להיות שדברים השתנו מאז ( בכל זאת עברה שנה ).

amitp

New member
גם אז הם לא היו פתוחים

היחידים שיצאו פתוחים היו מכשירי הIPHONE CDMA (ורייזון וספרינט). אלה של AT&T היו נעולים יופי.

se7en77

New member
ב-5 ורייזון היו פתוחים,ב-5S כבר ביום ההשקה כולם נמכרו פתוחים

למעלה