אייפון 4S.

@יעל@

New member
אייפון 4S.

יש לי אייפון 4S, ואני עדיין עם מערכת ההפעלה IOS6.
ממליצים לשדרג ל 8?
כרגע הטלפון אפשר להגיד שנראה כאילו האפליקציות כבדות עליו. לפעמים לוקח לו המון זמן להעלות את האפליקציה של הפייסבוק, האפליקציה CAMERA360, (למי שמכיר) לפעמים הטיימר מזייף בספירה....

מצד אחד מפחדת שאם אשדרג ל 8 - המכשיר יהיה הרבה יותר כבד ממה שהוא עכשיו, מצד שני... בטח באיזה שהוא שלב כבר לא אוכל לעדכן אפליקציות כי מערכת ההפעלה לא מתאימה.

תובנות

תודה

gadi7

New member
יש לי אייפון 4S שקניתי לפני שלוש שנים עם iOS 5

במשך השנים שדרגתי אותו ל5.1, 6. 6.1, 7, 8, ולא מזמן גם ל8.1 . השדרוגים הללו היו הסיבה היחידה שקניתי בזמנו אייפון ולא מכשיר אנדרואידי. העובדה שיש שדרוגים שוטפים , ללא כל בעיה או קושי מיוחד, היא פלוס העיקרי של מערכת iOS. לדעתי, לקנות אייפון ולא לשדרג את המערכת כשאפשר, זה כמו לקנות ג'יפ שמסוגל לנסוע בשטח ולנצל אותו רק לעליה על מדרכות בת"א או לקנות סמרטפון ולהמשיך להשתמש רק בשיחות וסמסים, מבלי לנצל את האפשרויות הגלומות בגלישה סלולרית.השדרוגים הללו מעולם לא גרמו לבעיות תפקוד. לדעתי, אם המכשיר לא מתפקד כהלכה, זה בגלל אחת (או יותר) מהאפליקציות שמותקנות עליו. נסה לפרמט אותו ולהתקין מחדש את האפליקציות, אחת אחת.

amitp

New member
לא בטוח שאני מסכים איתך

זאת אומרת - אין לי מושג איך ה4S עם iOS 8, ויכול להיות שהוא עובד נהדר. אבל אני בזמנו קניתי 3GS עם 3.1.2, זריז כאיילה, ובשנייה שהוא עודכן ל4 הוא הפך ל(יותר) עגלה. כשהאיטיות הלכה והתגברה עם השידרוגים בהמשך ל5 ו-6. כל כך התרגלתי לזה ושכנעתי את עצמי שהמכשיר עובד בסדר, שממש נדהמתי לראות את ההבדל כשראיתי אח"כ מכשיר של מישהי שעדיין הריצה 3.1 משהו.
אז לא, לא כל שידרוג הוא יתרון ולא תמיד רצוי לשדרג, במיוחד בהתחשב בכך שתודות לטוב ליבה של אפל אין איך להסיר את השידרוג אם לא מרוצים ממנו.

shoosh2607

Member
מנהל
גם אני לא מסכימה

אני שידרגתי עכשיו אייפד אייר ל - 8 והוא נהיה איטי.
אמנם איפד ולא אייפון אבל מצד שני, מכשיר שעד לפני חודש היה החדש ביותר שיש.
אנשים עם 4S התלוננו עוד בשדרוג ל - 7....

gadi7

New member
אם כך, כנראה שהאייפון 4S שלי (16G) ממש יחיד ומיוחד !!!

shoosh2607

Member
מנהל
או שאולי זה פחות מפריע לך

העיקר שאתה מרוצה. כל היתר ממש לא מעניין

gadi7

New member
ברור לי לגמרי שאת צודקת. אני רק התלוצצתי

וכן, אני באמת מרוצה מהאייפון שלי. הבעיה העיקרית שהעיקה עלי, לא היתה המהירות, אלא הנפח. לפני כמה ימים העברתי את האייפון 4S לבתי היקרה (שממש שמחה לאמצו. עכשיו יהיו לה שני iDevice) וקניתי מאחותי את האייפון 5 , 32 ג'יגה המשומש שלה. היא מצידה קיבלה מבעלה היקר אייפון 6 חדש.

AYELET1

New member
ממש שרשרת המזון אצלכם במשפחה

וכן, מהירות זה עניין יחסי מאד. לאחד מפריע והשני לא יודע בכלל על מה מדובר...

למעלה