אייפון מול iaudio d2

אייפון מול iaudio d2

ערב טוב לכם, אני יודע שנגן איכותי כמו ה D2 של iaudio אמור לספק סאונד מדהים.... לאחרונה אני מנסה להיות פרקטי ולהשתמש במכשיר אחד שיעשה הכל.... לכן אני שואל האם לאייפון -(שישמש אותי מין הסתם גם כטלפון),-יש סאונד המתקרב לזה של ה D2 ואם כן,אשצח לשמוע מישהו מכם שייתן לי פרספקטיבה לגבי היחס ביניהם מההיבט של רמת הסאונד תודה לכם עוזי

tweeg

New member
תגובה

סאונד זה עניין של דעה,אני מציע לך ללכת לשמוע את האייפון ולבדוק אם הוא מספיק איכותי בשבילך (אם אין לך אוזניות טובות,אז האיכות של הנגן לא רלוונטית כמעט בשבילך)

אני חובב סאונד טוב

ואכן יש לי אוזניות מצויינות של " koss" שנכנסות חזק לאוזן כדי לא לשמוע את הרעש של האגזוז נסיעה....על הקטנוע. יצא לך לשמוע את האייפון עם אוזניות טובות? לי יצא לשמוע את האייפוד נאנו,מהדור של לפני שנה,והוא היה סביר,לא יותר מזה... תודה

tweeg

New member
תגובה

אומרים שכל האיפודים בעלי אותו סאונד(חוץ מהשאפל הראשון) יצא לי לשמוע את הנאנו דור שני,ואת הוידאו,דור שני נראה לי לדעתי הסאונד של שתיהם לא משהו יחסית(אוזניות cx300,מקוריות של האיפוד) אם אתה לא אוהב את הנאנו,אני בספק עם תאהב את האיפון אבל עדיין שווה לך לשמוע,אם זה לא טרחה אם זה כן הייתי שואל בפ' איפוד אם יש הבדל בין הנאנו לאיפון

למעלה