אייפוד לאוטו.

oasisboy

New member
אייפוד לאוטו.

זה לא עוד אחת מהשאלות מה אני צריך לקנות בכדי לחבר את האייפוד לאוטו. אני כבר יודע. שאלתי היא האם יש איזו עסקת חבילה באיזה אתר שמוכרת גם אייטריפ וגם חיבור לחשמל באוטו וגם איזה מעמד כזה במקום לקנות בנפרד ויעלה לי פי 100. תודה רבה.

LinkTree

New member
רק הערה

אם יש לך אפשרות לחבר את הIPOD למערכת באוטו בכבל הרבה יותר טוב מ ITRIP - לי הוא עושה קצת בעיות קליטה - ככה שהאיכות לא מעולה - ממליץ על חיבור בכבל - או אפילו קסטה.

oasisboy

New member
דווקא אני שמעתי ביקורות טובות.

אבל אם אתה אומר אולי באמת כדאי לחשוב על זה שוב. זה לא מציק קצת כבלים באוטו? הרי צריך לחבר את זה מאחורה..והאייפוד צריך להיות מקדימה.. אני חושב שזה גם קשור לקליטה שלך ברדיו באוטו לא רק לשידור של האייטריפ.

LinkTree

New member
פרוט

לא מציק הכבל - חיברתי אותו מאחורי הטייפ (יש לי LINE IN מאחור - אבל יש דקים שיש להם גם מלפנים) והוצאתי אותו קדימה (מאיזור זה שיושב על יד הנהג) אני מחבר את הכבל והנגן יושב איפה שיש מקום לכוס - על יד הנהג. (זה פשוט לאלה) יכול להיות שיש לי בעיות קליטה באוטו - אבל בכל מקרה האיכות יותר טובה עם כבל לא משנה גם אם יש לך איכות קליטה אופטימלית

יש גם את זה, שכולל את כל המרכיבים

יש גם את הפטנט הזה, שלא מצריך כבלים, יש בו משדר זעיר אבל משובח וקל להפעלה (ולהבדיל מאי טריפ, לא מצריך הטענת התחנות והתדרים בפוד עצמו), יש לו מעמד נוח ומתכוונן, הוא משמש גם מטען נייד, כך שבמהלך הנסיעה הבטריות לא אוזלות, אלא להפך, מתמלאות, וקל מאוד לתפעל אותו בנסיעה... ראה לינק

למעלה