אייפוד טאצ'!

just me155

New member
אייפוד טאצ'!

יש לי אייפוד טאצ' דור ראשון 32 GB. לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש אז היה רסטור וכל השירים/הסרטים/האפליקציות עלו והכל טוב..(כי העברתי את כל החומר מהמחשב הישן לחדש) הבעיה היא רק באפליקציה של פייסבוק שלא עולה לי (יש לציין שכל האפליקציות שלי הורדו באופן חוקי ביותר מהאייטונס..כולל הפייסבוק..השתמשתי בפריצה אך ורק כדי להתקין עברית) מחקתי את הפייסבוק מהאייפוד בתקווה שאם אני אוריד שוב זה יתקן את עצמו..סבבה..מחקתי ואז כשהורדתי שוב זה כותב לי שהיישום לא נתמך על ידי האייפוד. ניסיתי להוריד גם דרך האייפוד עצמו וגם דרך האייטונס במחשב - בשניהם זה פשוט לא מצליח. מה? איך מתקנים את זה? אני חייבת את זה חחח מכורה לחלוטין שאלה נוספת, אני בדרך כלל מכבה את האייפוד על ידי כיבוי המסך ולא כיבוי מלא..עד כמה אני עושה פה טעות ועד כמה זה שורף לי את הבטריה באופן כללי? (לא מהיום למחר, בטווח הארוך של האייפוד היקר שלי..) פשוט אני שונאת את המלא זמן שלוקח לאייפוד לעלות כשמדליקים אותו. שאלות קצת סתומות אבל גם שאלות כאלה צריך לשאול לפעמים, תודה רבה למי שיענה לי =]

just me155

New member
טוב, הבעיה הוחמרה

מסתבר שלא רק לפייסבוק הוא אומר לי שהיישום לא נתמך - אלא לגבי כל אפליקציה חדשה שאני מנסה להוריד. איך מסדרים את זה? :( עכשיו זה כבר הרבה יותר גרוע..

LinkTree

New member
נראה שזה פשוט

ראשית ממש אין צורך לכבות את האייפוד - זה לא נועד לעבוד ככה זה שאת סוגרת את המסך זו בדיוק הדרך לעבוד עם האייפוד. נראה שהגרסה של האייפוד שלך ישנה ולכן את לא יכולה להתקין תוכנות חדשות (שדורשות גרסת אייפוד חדשה יותר - למשל 2.2.1) בררי איזה גרסה יש על האייפוד שלך - אם את רוצה לעדכן והאייפוד פרוץ חשוב לזכור שצריך לפרוץ את האייפוד שוב - אם את עם גרסה 8.2 של האייטיונס זה אומר שגם לא תוכלי לפרוץ את האייפוד - מכייון שבינתיים הגרסה הזו מונעת התוכנת הפריצה האחרונה לזהות את האייפוד (משהו שיתוקן בקרוב)

just me155

New member
.............

הגרסא של האייפוד היא 2.1 ואין לי מושג איזה אייטונס זה כי לא כתוב לי אייטונס 8 או אייטונס 7..פשוט אייטונס..איך אפשר לדעת? בכל מקרה, מה האופציות שלי כרגע? פשוט לשדרג לגרסא האחרונה של האייפוד? מבאס ממש. האייפוד שלי ריק כרגע מכל אפליקציה וכל הייחוד שלו נעלם לי :( תודה רבה!

just me155

New member
הודעה לא ברורה של האייטונס

ניסיתי לעדכן את האייפוד שלי דרך האייטונס מגרסא 2.1 לגרסא 2.2.1 אחרי שהוא מסיים כביכול את ההורדה של הגרסא הוא כותב לי הודעת שגיאה the network connection fimed out מישהו יודע מה זה אומר? תודה שוב..

למעלה