אייפוד: הדור הבא

GoatGuy

New member
אייפוד: הדור הבא

מה לדעתכם יהיה הדור הבא של הiPod? סביר בהחלט להניח שבכנס מאק-וורלד הבא עלינו לטובה יוכרז דגם חדש של אייפוד, חוץ מהאייפוד-פלאש שהשמועות שלו כבר הגיעו לאוזני כל, אני חושב שאפל חייבים (ומודעים לכך) לצאת עם משהו חדשני. לצאת עם נגן של 80 ג'יגה ועם עוד כמה פיצ'רים חדשים סטייל אופציית השירים אקראיים בדור הרביעי, לא יחדש מספיק כדי להציק פס ייצור חדש. לעומת זאת - תכונות כמו ניגון וידאו ישירות מהאייפוד לטלוויזיה, רמקולון מובנה, פאנלים מתחלפים וכו' - כן יצדיק פס יצור. שרשרו מה לדעתכם צפוי להגיע - ומה הייתם רוצים שיגיע (לא חובה להשאר ריאליים
)

kill bill

New member
ממקורת שיש לי באפל ...

האייפוד החדש , יהיה למעשה ריבוע לבן קטן , עם כפתור אחד. כשלוחצים על הכפתור , מרחפת מעל הקובייה הולגרמה של מיני-בחורה נחמדה , שלמעשה מדברת איתך , ואומרת לך את האפשרויות, כדי לבחור שיר , פשוט אומרים לה , "אני רוצה לשמוע שלמה ארצי" ( היא מבינה את כל השפות בעולם ). ולפתע שומעים ע"י גלים שמשודרים ישר למוח את השיר הרצוי . כמו כמה ניתן לבחור סרטים , שגם כן משודרים ישר למוח ומשתלטים על עצב הראיה\ שמיעה. לאייפוד החדש יהיה 100 טרה-בייט והוא יעלה 50 מליארד דולר בקירוב.. (כל הפרטים מדוייקים ואמינים בהחלט!
)

weird dust

New member
כבר מזמן קיים גם לפי סי

אני אפילו מכיר כמה שעובדים עם זה. התוכנה נחמדה ונותנת הרבה פונקציות.

hyNeni

New member
איך ידעת ??

מ: PalmInfoCenter Science Guys Develop Holgographic PDA Displays Posted by: Ryan on Wednesday, December 29, 2004 11:12:25 AM PST An article on vnunet.com points out, Scientists have developed a holographic laser projector that is significantly more efficient than today's models and could be incorporated into handheld devices allowing you, for instance, to project snaps from a phonecam onto a wall. It could also be used to replace the screen on a notebook or PDA

sivanlast6

New member
אני מאוד מקווה שלא יוציאו דור חדש

עכשיו..=\ כי רק אתמול קנו לי אייפוד דור רביעי... :))

למעלה