אייפד 2 איטי

noa_f

New member
בודאי. אתה רק צריך את הסיסמא לחשבון אפל שלך

זו שמשמשת אותך בחנות האפליקציות. ורצוי לגבות לאייקלאוד גיבוי מלא לפני כן.
הגדרות / כללי / איפוס. לבחור באיפוס מלא.
&nbsp
שים לב שזה לא מבטיח שיפור. לרוב המערכת מנהלת את עצמה די טוב (זו לא חלונות). סביר יותר ש״הבעיה״ היא פשוט הגיל שלו
.

Leco1

New member
אייפד 2 איטי

שלום,
אייפד 2 גירסה 9.3.5 (דגם MC769HB/A)
מאוד איטי
ניתן לעשות משהו או עבר זמנו ?
משמש בעיקר לקריאת ספרים בבית הספר וקצת גלישה
תודה!!

noa_f

New member
זה מכשיר בן 7, אז סביר שהוא כבר מתקשה קצת

ויכול להיות גם שהוא לא יותר איטי מפעם, אבל לעומת מכשירים חדשים שמהירים יותר (כי מראש היו מהירים יותר) - הוא נראה לך יותר איטי מפעם.
גם הדפדפן של גרסה 9 יותר איטי מהספארי האחרון.

מצד אחד, האייפד האחרון שיצא הוא מכשיר מעולה ואפשר לקנות חדש. מצד שני, לקריאת ספרים וקצת גלישה לא צריך מכשיר מהיר במיוחד.

אתה יכול לנסות לאפס אותו ולהגדיר כמכשיר חדש. אני בספק אם זה ישפר באופן מהותי, אבל אולי...

מוכרח לשאול

במה מתבטאת ה"איטיות"? מה מפריע כשאתה קורא ספרים או "קצת גולש"
גם לי יש אייפד 2 - קורא בו את המהדורות של ידיעות אחרונות והארץ, צופה בסרטים/סדרות של YesGo (אפליקציה של Yes), צופה בנטפליקס, רואה תוכניות של ערוץ 10 שלא הקלטתי, וכשאני בחו"ל - גם עורך מסמכי 'וורד'. בקיצור - עושה הכל, ולא מרגיש "איטיות" כזאת שראויה לציון.
השבוע, בעוון התנהגות טובה, זוגתי הרשתה לי לגעת באייפד החדיש שלה (New iPad) בן חצי שנה לערך ולא הרגשתי נחות עם אייפדי...
אבל מה שקורה אצלי, לא בהכרח קורה אצלך ואולי אתה רגיש יותר ממני לאיטיות/מהירות.
הייתי מנסה לפעול בהתאם לעצתה של נעה תוך תקווה שסף הרגישות שלך עשוי להבחין בשיפור.

שאננה

New member
איפוס

הי
יש לי גם אותו אייפד
מידי פעם לחץ על כפתור הכיבוי ביחד עם כפתור הבית עד שידלק המסך הדבר יאפס קצת את המכשיר.לפני כן סגור את כל התוכנות הפתוחות .הדבר יעזור קצת
לדוגמא YNET שהוזכר פה גולש תחת המובייל בלבד (m.ynet).זה קורס מידי פעם אבל יותר טוב מכלום
גולשת בדפדפן דולפין שמנטרל פרסומות וכך יותר קל לגלוש

למעלה