אני לא מולו אבל אם אני לא טועה 6 או 6.1 אם הנתון המדויק חשוב, אבדוק בערב תודה
S shoosh2607 Member מנהל 5/8/13 #12 אני לא מולו אבל אם אני לא טועה 6 או 6.1 אם הנתון המדויק חשוב, אבדוק בערב תודה
N noa_f New member 5/8/13 #13 טוב, אז נכנסתי לבדוק מה קורה אצלי באייפד בפורום הזה - הסרטון לא מתנגן. וגם קראתי ברשת שבמערכת 5 אפל נתנה למפתחים אפשרות להגדיר autoplay לסרטוני html5, אבל ב-6 היא שוב הורידה את האפשרות. אז תבדקי איזו מערכת הפעלה יש לך ואולי כדאי לנקות עוגיות והסטוריה (בהגדרות > ספארי) ולעשות ריסט.
טוב, אז נכנסתי לבדוק מה קורה אצלי באייפד בפורום הזה - הסרטון לא מתנגן. וגם קראתי ברשת שבמערכת 5 אפל נתנה למפתחים אפשרות להגדיר autoplay לסרטוני html5, אבל ב-6 היא שוב הורידה את האפשרות. אז תבדקי איזו מערכת הפעלה יש לך ואולי כדאי לנקות עוגיות והסטוריה (בהגדרות > ספארי) ולעשות ריסט.
S shoosh2607 Member מנהל 6/8/13 #14 תודה על העזרה אבל לא עזר.... הגרסה היא 6.0, ניקיתי הכל, ריסט ונאדה - עדיין רעש.... תודה בכל אופן
S shoosh2607 Member מנהל 6/8/13 #17 טוב, אני מקווה שזה יעזור כי הכרום לא נוח בתפוז והרעש הזה מטריף אותי תודה - אני אעדכן
S shoosh2607 Member מנהל 7/8/13 #27 תודה רבה רבה!! לכל מי שניסה לעזור. שדרגתי והניג׳וס הזה הפסיק. אז שוב תודה לכולם