אייפד אייר

New member
אייפד אייר

כמה שאלות לגבי האייפד אייר:

א - האם יש המלצה לכיסוי דק בסגנון הסמארט קייס\קאבר שמגן משני הצדדים? מישהו מכיר את זה של versacover?
כדאי לרכוש מגן מסך ואם כן מה מומלץ? מהי הדרך הבטוחה לנקות את המסך?
ב - מישהו פה משתמש במקלדת בלוטות' לאייפד? עד כמה זה שימושי?
ג - יש חיבור או מתאם שמאפשר לחבר את האייר לטלויזיה?

ד - למה כשיוצאים מדפדפן כרום או עוברים לכרטיסיה אחרת ואז חוזרים חזרה העמוד מתרענן אוטומטית (קורה גם באייפון) והאם ניתן לשנות זאת? האם זה משהו נורמלי שהכרום קורס בשכיחות גבוהה?
ה - למה אין גישה לחנות או תוספי גוגל בכרום כמו שיש ממחשב רגיל והאם יש אופציה להוספת חוסם פופאפים כמו adb plus?
ו - הגיוני שלא קיימות אפליקציות לאייפד לאתרים כמו פייפל (או אפילו תפוז..) וצריך להשתמש בזו של האייפון?

AYELET1

New member
א. משתמשת בכיסוי הדו צדדי של אפל

יש עוד הרבה כאלו.
ב. תלוי מאד באופן השימוש שלך. כמה אתה מתכוון לכתוב באייפד? האם זה בדרכים או במקום כמו האוניברסיטה למשל?
ג. כן. שאל באיידייטל. נדמה לי שיש גם חיקויים זולים יותר. לא יודעת עד כמה יעילים.
ד. הכרום ושאר הדפדפנים קרסו בשכיחות מאד גבוהה עד לעדכון IOS 7.1.1 . לאחר העדכון גם יש קריסות אך פחות מקודם.
ה. כדאי שתדע שהכרום לאייפד ממש אינו הכרום ל-PC. ישנן הגבלות של APPLE, בראש ובראשונה מנוע הדפדפן- זה אותו מנוע בדיוק כמו של הספארי המובנה (אלו חוקי אפל) . כמו כן לא ניתן להריץ פלאדש בדפדפן (כנ"ל - אפל).
ו. הגיוני מאד. בשביל מה אתה צריך בטאבלט עם מסך די גדול יישום מיוחד? ניתן לגשת דרך האתר. כל זאת בניגוד לאייפון (ולשאר הטלפונים) בהם המסך קטן משמעותית ובמקרים רבים מאד לא נוח לגשת לאתר .

New member
תודה על התשובות

מרעיון המקלדת ירדתי.
אני מניח שהפלאש זו הסיבה שצפייה ישירה היא משימה בלתי אפשרית והדפדפן קורס באופן כמעט אוטומטי..
לגבי האפליקציות, כנראה שפשוט התרגלתי מהאייפון לנוחות של יישומים מותאמים אבל מה שכתבת הגיוני בהחלט.

מה בנוגע למגן מסך - זה משהו שהוא חשוב ברמה של כיסוי? עד כמה המסך של האייפד נוטה להשרט בשימוש סביר?
החלק בכיסוי שנצמד למסך לא עלול לשרוט אותו?

mn300

New member
מקלדת לאייפד

יש לי כיסוי עם מקלדת. לא מצאתי את המקלדת שימושית. השתמשתי בה כשקיבלתי את הכיסוי ובדקתי אותה ובכל פעם שמישהו ראה אותה וביקש לראות איך זה עובד (היא כ״כ לא בשימוש שהפעם היחידה שהטענתי אותה הייתה כשקיבלתי אותה לפני שנה וחצי...)

New member
תודה

האמת שהגעתי למסקנה שזה אכן לא יהיה שימושי עבורי.
התלהבתי מזה אחרי שראיתי קצת סרטונים של כל מיני מקלדות עם פונקציות מגניבות ומהרעיון שזה הופך את הטאבלט לסוג של לפטופ ומקל על ההקלדה אבל בתכלס אני לא חושב שאשתמש בזה.
איזה כיסוי\מקלדת יש לך?

New member

חיבור אייפד לטלוויזיה

באתר של אפל ושל איידיגיטאל יש אביזר/מתאם למטרה זאת.
אתה יכול לחפש במקומות אחרים - חפש אחר lighting to hdmi

למעלה