איים בגינג!!!

Hermione

New member
איים בגינג!!!

אני ממש לא יודעת מה מניע כל כך הרבה אנשים להצטרף לפורום בבת אחת, אבל זה כבר נהיה בלתי נסבל! אני ממש לא רוצה לפגוע באף אחת, אבל באמת, הפורום מוצף, ורוב ההודעות שמציפות אותו הן הודעות טיפשיות וחסרות כל משמעות, והפורום נהיה ממש מעצבן! כל החדשים מתחילים לשאול שאלות שכבר ענינו עליהם מלא פעמים ומעלים נושאים שכבר לעסנו אותם מספיק. אני, בתור אחת מאלה שראו איך נראה הדף הראשון של הפורום (לפני כמעט שנה שלמה), וכבר הייתי פה כשהוחלף מנהל, באו אנשים, הלכו, באו עוד אנשים והלכו גם כן, כבר ראיתי תקופות ממש יבשות בפורום הזה, כאלה ששום דבר לא זז פה, והיה מאוד משעמם. ואני מאוד שמחה שיש הרבה אנשים נחמדים פה ששומרים על הפורום חי, אבל אתם ממש מגזימים. אי אפשר להכנס לפורום בלי לקבל ריצודים בעינים ואפילפסיה מרוב ההודעות שאתם רושמים כאן. אף אחד לא עוקב, ומורידים נושאים מענינים למטה, בשביל לכתוב ``לילה טוב`` כהודעה חדשה לחלוטין. זה ממש מיותר. אני מתחננת לפניכם! דדדדדייייייי!!!!!!!!!!!! ~*זנגוויל*~

פגעסוס

Well-known member
כפי שאת בוודאי רואה...

יש לנו מנהל פורום שעושה את עבודתו נאמנה וההודעה המדוברת ``לילה טוב`` נמחקה לא מכבר. אין זה אומר שאני חושב שיש לרשום הודעות אלו ולמחוק אותם לאחר מכן.נהפוך הוא אני מגנה אותן מכל וכל. ועל מנת להדגיש ולחזק את דברייך ארשום כי הודעה כגון ``לילה טוב`` אין כל סיבה שלא תירשם... אך כתגובה להודעה אחרת, ויבוא הפורום למנוחה והעיניים יפסיקו לרצד... -אל תרעילו את הבאר שממנה אתם שותים...-

Hermione

New member
אוי ואבוי...

לא התכוונתי שזה ישמע כמו הרצאה כזאת... אמממממ... סורי? בכל מקרה, רק רציתי להוסיף, ולהראות ששמה של אנג`לינה ג`ונסון נמצא מעל לשם שלי, זאת אומרת, שהיא כתבה כבר יותר הודעות ממני, והיא הצטרפה רק לפני.. נראה לי... יומיים! ואני פה כבר שנה! לי זה אומרת רק דבר אחד... אנג`י, את *קצת* מגזימה... ולכל אלו שאוהבים לכתוב שהם לא שפויים. אז יופי לכם. אתם נהנים להגיד שאת לא שפויים. ואתם ממש רוצים שגם אנחנו נחשוב שאתם לא שפויים. אז אתם אומרים את זה. שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב..... לפי מחקר קטן שעשיתי לאחרונה, בני אדם כמונו, מסוגלית להבין משהו שאומרים לנו גם אם הוא נכתב רק פעם אחת. או אולי פעמיים, בשביל ההתלהבות. אבל זהו. די. אני אפסיק עכשיו. ~*זנגוויל*~ ותאמינו לי, אני לא אחת שהיתה סתם כותבת דבר כזה. גם אני נוהגת לכתוב מדי פעם הודעות טיפשיות לחלוטין (כן, אז שידכתי בין זוגות בפורום. כן, זה מטומטם.), אבל זה די מוגזם. ואני יודעת שיש את פנתר שאמור לנהל את הפורום, אבל הוא לא אומר שום דבר, אז....... אני מהמרת על כך שאני לא אהיה אישיות אהודה במיוחד פה... לא נורא... אני אתגבר על זה

LuNaTiC

New member
חח השידוכים היו חמודים!!!

עשית את ליאת ופרונגס נכון? נראה לי.. זה היה מתבקש... הייתי בודקת בעמודים הקודמים, אך במצב הקיים של הפורום אני פשוט אטבע בים של הודעות.... אוה וול... אני כל כך מתרגשת!! ביי ביי -ענבל-

S.Riddle

New member
אני באמת מצטערת....

שאנשים רוצים להצטרף לפורום. נכון, זה פורום יפה וכיפי, אבל מי נתן לנו זכות להצטרף? אנחנו צריכים להתבייש בעצמנו. אני מצטערת אם כל החדשים גרמו לך איזשהי ``עוגמת נפש`` אבל זה לא כאילו הפורום שייך לך, ואם מישהו רוצה להצטרף זאת זכותו המלאה. חוץ מזה, אם את היית חדשה באיזה פורום ומישהו היה כותב הודעה בוטה כזאת, זה היה לך נעים? אני לא חושבת. {~S.Riddle~)

Hermione

New member
ממש לא הבנת את זה...

לא אמרתי שלא תצטרפו, דוקא נחמד שיש יותר אנשים. אמרתי שלא תציפו, ויש המון הבדל.

Harry Potter

New member
זנגוויל יקרה, חשבת פעם להיות לענה..

כי הערה שלך לגמרי לא במקום. הפורום, קהילה מעצם הגדרתם הם מקומות לכולם!!! לכל מי מענין אותו להיות שם. רצוי מאוד לא להוריד את השיחה לרמות נמוכות. אבל לעיתים אם חוזרים על דיון זה נסלח. ואפשר גם לבקר גם באופן עדין יותר, בלי להשמש כל כך שלילי. קחי לתשומת ליבך, זה המקום של כולם! טל.

למעלה