אייל ואיך אפשר להשיג את הפל' של אייל אשמח לדעת
י ינשוףאפור New member 6/3/06 #2 אייל אתה גבר נאה מאוד לא יודע איך אתה מחפש בחורה דרך הטלוויזה אתה יכול לתפוס כל בחורה ! רק אל תעבוד 24 שעות ביממה. חיבוק.
אייל אתה גבר נאה מאוד לא יודע איך אתה מחפש בחורה דרך הטלוויזה אתה יכול לתפוס כל בחורה ! רק אל תעבוד 24 שעות ביממה. חיבוק.
D dndi New member 6/3/06 #3 אייל לדעתי הוא בחור.... אולי קצת ביישן ? ולכן אין לי בעיה ליזום הכרות איתו
י ינשוףאפור New member 6/3/06 #4 לdndi אתה בן? לא נראה לי שאייל אם התכוונת לרשום הומו בנקודות... מה שכן הוא ביישן וזה יפה. מאחל לו למצוא את אהבת חיו.דיילת בשם סיון לא עניה השניה אם העיינים הכחולות נראת חמודה מאוד ואולי מתאימה לו (-:
לdndi אתה בן? לא נראה לי שאייל אם התכוונת לרשום הומו בנקודות... מה שכן הוא ביישן וזה יפה. מאחל לו למצוא את אהבת חיו.דיילת בשם סיון לא עניה השניה אם העיינים הכחולות נראת חמודה מאוד ואולי מתאימה לו (-:
T TalProject New member 6/3/06 #5 בן? בן?מה קרה לך אני בחורה שניראת יותר טוב מסיון שהיא גם צוציקית בשבילו בת 23 והוא בן 37 הגזמת לא? וחוץ מזה אתה מנהל לו את החיים?ינשוף? ביי יום נפלא
בן? בן?מה קרה לך אני בחורה שניראת יותר טוב מסיון שהיא גם צוציקית בשבילו בת 23 והוא בן 37 הגזמת לא? וחוץ מזה אתה מנהל לו את החיים?ינשוף? ביי יום נפלא