אייל שמש

ShiraX

New member
אייל שמש

אני מחפש מוךה לקונג פן בירושלים, חבר מסר לי את שמו של אייל שמש האם מישהו יכול לספר לי עלייו ,מה הוא מלמד, איפה הוא למד, כמה שנים הוא מלמד , האם יש לו תלמידים בכירים,בנוסף אשמח מאד לשמוע המלצות על מורים אחרים בירושלים, אני מחפש שיעור שמשלב כושר גופני אבל מאד חשוב לי שלא יהיה אלים מידי תודה ךבה

alfin

New member
יש בירושלים קונג פו וין צ´ון

אני יכול להמליץ לך קונג פו ווין צ´ון בעדרכה של מסטר נהדר - איגור זקשנסקי טלפון שלו 052-572632

קרוקדיל

New member
אייל שמש=אייל קורן

לידיעתך הוא החליף שם כבר לפני למעלה משנתיים בכל אופן אני באמת ממליץ עליו בחום (התאמנתי אצלו שנה וחצי) אחלה מורה שבעולם הוא מלמד שיטה מודרנית יחסית בקונג פו (גונג פו) זה נקרא WU WEY GONG FU ומבחינת אימוני כושר אני לא חושב שיש מישו ששם על זה דגש יותר ממנו

Zhou Nam

New member
אולי תספר יותר על השיטה?

מה זה WU WEY KUNG FU? עד כמה השיטה חדשה? מה מאפיניה ומקורה? אתרים באינטרנט? תודה

קרוקדיל

New member
עד כמה שאני יכול להסביר...

הWU WEY בתרגום חופשי (תקנו אותי אם אני טועה) זה הדרך הטבעית זה אומר זרום עם הגוף שלך... לך איתו... השיטה היא בערך בת 70 שנה ומקורה במחוז מסוים בסין ששם לא אומרים קונג פו אלא גונג פו מהות השיטה דומה מאוד לכל שאר הענפים של הקונג פו רק שהיא פחות מקובעת יותר זרימה עם הגוף והיכולות של כל אחד בפני עצמו אייל הוא סאז´7 חבר במועדון החגורות השחורות בארה"ב ואם אני לא טועה הוא גם מיצג את השיטה הנ"ל בארץ מורה דגול ממש נהניתי ללמוד אצלו אבל קח בחשבון שאין אצלו הנחות אין לא יכול יש רק לא רוצה האימוני סיבולת לב ריאה שלו הם מהחזקים והקשים ביותר שאני עברתי (בצורה שוטפת זאת אומרת כמעט כל אימון שלו אתה תגמור בלי הרבה אוויר בריאות) כדאי מאוד ללמוד אצלו ולו רק כדי לדעת איך צריך להיראות מאמן אמיתי

וו וויי

שלום רב קצת גלשנו בשנות ההיסטוריה... סגנון הוו ויי הוא ענף של סגנון ג´יט קון דו (דרך האגרוף המיירט) של ברוס לי. מייסד השיטה למד מספר שנים עם ברוס לי במכון האימונים הראשון שפתח בארצות הברית. היות ומאוחר יותר לא הורשה להשתמש בשם ג´יט קון דו בחר בשם וו ויי לאמנות אותה לימד. ניתן אם כך לומר כי הוו ויי משמר את מאפייני הג´יט קון דו כפי שבאו לידי ביטוי בשנים הראשונות, משם המשיכו להתפתח. בברכה, אבי (Abi)

למעלה