אייל פשוט מקסים ולהוכחה התמונה
ע עמית@ New member 29/8/02 #2 אוף -איזה ג´ינג´ מדהים ../images/Emo13.gif לנצח אזכור את הזרעת ה2 מיליון ואת התוצאה.. יש תקווה מתוק נורא נורא
אוף -איזה ג´ינג´ מדהים ../images/Emo13.gif לנצח אזכור את הזרעת ה2 מיליון ואת התוצאה.. יש תקווה מתוק נורא נורא
ל ליאור של חנה New member 29/8/02 #4 היי , כבר שבוע מפגישתנו האחרונה אתם באים מחר , נכון ? אם כן תביאו את הנורות !! נתראה לידיעת כולם כמה שאייל מקסים כאן, במציאות אפילו יותר ליאור
היי , כבר שבוע מפגישתנו האחרונה אתם באים מחר , נכון ? אם כן תביאו את הנורות !! נתראה לידיעת כולם כמה שאייל מקסים כאן, במציאות אפילו יותר ליאור
א אפונת הגינה New member 29/8/02 #5 מסכימה בהחלט! הילד פשוט מקסים! ואיך האופי - של ג´ינג´י? אני מקוה שנראה אתכם ביום שישי (מחר)?
מ מיכל של הדר New member 30/8/02 #6 חולה על ילדים ג´ינג´ים!!!!!../images/Emo66.gif שלומי, אתה צודק, אייל באמת מקסים, כבר כתבתי זאת עוד בהודעה בהייד פארק וגם בתמונה זו אייל מוכיח את דברייך. בן כמה הוא?
חולה על ילדים ג´ינג´ים!!!!!../images/Emo66.gif שלומי, אתה צודק, אייל באמת מקסים, כבר כתבתי זאת עוד בהודעה בהייד פארק וגם בתמונה זו אייל מוכיח את דברייך. בן כמה הוא?
מ משי של גיא New member 30/8/02 #7 איזה ממממתתתוווקקק!!!! כבר במסיבה של שיר שמתי עליו עין! מחכה לראות אותו שוב! ד"ש לאוסנת...
מ מרב. New member 31/8/02 #8 סליחה, אבל מי הצלמת ../images/Emo8.gif? אני חותמת על כל תלתל ג´ינג´י שלו- הילד הזההוא פשוט פלא! אנחנו חולים עליו (וגם על ההורים לו ) מרב
סליחה, אבל מי הצלמת ../images/Emo8.gif? אני חותמת על כל תלתל ג´ינג´י שלו- הילד הזההוא פשוט פלא! אנחנו חולים עליו (וגם על ההורים לו ) מרב