אייל פוליטי

shohami

New member
אייל פוליטי

בהמלצה של רוויתי המקורית - מצאתי את הפורום הזה. נראה לי שאני במקום הנכון. אני בת 33 אמא לבן שנה. לאחר אבחנה של מחלת האנדומטריוזיס ילדתי את בני בהפרית מבחנה. לא הייתה ברירה אחרת. עכשיו אני מעוניינת בילד נוסף וזה ברור שזה הולך להיות שוב בהפריה. רציתי לשאול האם מישהי פנתה לאייל פוליטי עם בעית אנדומטריוזיס והצליחה להרות ללא IVF בזכות טיפולו? אני כל הזמן שומעת שהוא מטפל בעיקר בבעיות של הפלות חוזרות, בתמיכה של ההריון בזמן טיפולי IVF, בבעיות בלתי מוסברות וכו'. תודה.

שלום לך ../images/Emo140.gif

את בהחלט במקום הנכון ואת מוזמנת להישאר איתנו
השאלה שקודם צריכה להישאל היא מי כאן הצליחה להרות ללא IVF? אם תעשי חיפוש תראי שהרוב המכריע כאן של הריונות הוא IVF, חוץ מכמה הריונות מהלב שיש לנו כאן
ויש כמה יוצאות מן הכלל שהרו ספונטאנית ואולי הן יגיבו בהמשך. שיהיה בהצלחה בכל דרך
מצרפת לך קישור של האתר של פוליטי

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שמצאת אותנו
בלי קשר לאייל פוליטי ישנן הריונות ספונטאניים גם לנשים עם אנדומטריוזיס דרגה ארבע. מצרפת לך את הקישור של הריונות הפורום שם תוכלי לקרוא על הריונות של נשות הפורום חלקם ספונטאניים. שימי לב לסיפורים של בלגן ושלומית1 אשר לאחר שהרו וילדו ילדים כתוצאה מ-IVF הצליחו להרות שוב באופן ספונטאני וכנגד כל הסיכויים שניתנו להן. יחד עם זאת חשוב לי להדגיש שלמרות שישנן הריונות ספונטאניים, ישנן הרבה שאינן מצליחות להרות באופן טיבעי ולכן צריך לבדוק את התמונה הכוללת ולא להיות שאננות. לגבי אייל פוליט שמעתי דעות לכאן ולכאן , אך אני לא יכולה להעיד מנסיון אישי.

למעלה