אייל נחמיאס וכו'

אייל נחמיאס וכו'

אז היום נפגשתי עם סוכן השב''כ -000, או "אייל נחמיאס", אם תרצו. סיפרתי לו על מה שכתבתי בפורום ושלחתי לו וידיאו של כל הסצנות שלו מהפרק [7 ג'יגה] אני אראה אולי אני אעלה ליוטיוב ואז אמיר את הוקבץ דרך מדיהקונברטר. הוא סיפר לי שהוא ראה את זה בשבועיים האחרונים [כשזה שודר הוא היה עם המשפחה בחופשה] והוא אמר שהוא בדק פה את ההודעות כי אמרתי לו שהתלהבו ממנו והוא גילה שזה לא נכון. אז קדימה להלל אותו! בכל מקרה, הוא סיפר לי שהוא ישתתף בסדרת הבת של גרי הבלש, וביקשתי ממני חזור ובקוש לסדר לי תפקיד ניצבות שם והוא אמר שהוא יבדוק לראות מה הוא יכול לעשות :p אה וגם נתתי לו מתנה שהכנתי לו לפני שבועיים היה לו יומולדת ושחכתי אותה לפני שבועיים ושבוע שעבר לא היו שיעורים איתו. הללו את הסוכן 000!. תמונות יפורסמו בהמשך כי המחשב שלי מעאפן.

שמע, זה פורום הפיג'מות לא פורום אייל נחמיאס

עם כל הכבוד לתפקיד שהוא עשה באחד הפרקים של הפיג'מות.. אני אשרשר את ההודעה הזו ואני מבקש להבא לא לפתוח הודעות שלא קשורות לנושא הפורום אם אין צורך בכך. אם אתה מעריץ אותו או רוצה לדבר אליו אתה יכול לפתוח לו קומונה

ברור לי

שמתי רק מה שקשור אליו. הוא יופיע בסדרת בת-זה עוד דבר שקשור לפורום. מה גם שששרשור ההודעות לא קופץ.

אז זה קשור

לפורום. הפורום הוא של הפיג'מות כסדרת טלוויזיה ולשלישייה, וכמו שקפה קר סול מקבל איזכורים פה כך תקבל גם סדרת הבת החדשה-וכך יש לכם חדשה שקשורה לזה.

0OמומיןO0

New member
אפשר קישור למילון הציטוטים של עונות 1-4../images/Emo35.gif

אם היה
כי אני רוצה לבחור ציטוט לשים בחתימה שלי

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מכורים לטלוויזיה? רוצים לנהל פורום בנושא התכנית/סדרה האהובה עליכם?
אנחנו מזמינים אתכם להגשים את החלום ולנהל פורום ב-
. דרושים/ות מנהלים/ות לפורומים בנושאים הבאים: אי אר, עשרים וארבע, העוקץ וגבעות הוליווד. אנו מחפשים מנהל/ת אשר יידעו להשקיע בפורום, לטפח אותו להיות מעודכן בו ולעדכן אותו על בסיס יומי. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות ו-וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם! --------------------------
אוהבים משחקי קלפים? מומחים לפוקר? בואו להחליף חוויות בנושא בפורום פוקר ומשחקי קלפים http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1677
דור ראשון, שני ושלישי ליוצאי פרס? מתעניינים ורוצים לשאול (או לספר) על המאכלים, המנהגים, האמנות והשפה? פורום תרבות פרס פותח את שעריו ומזמין אתכם להצטרף לחגיגה http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumId=2097

galgi33

New member
למה כבר לא כותבים ציטוטים?

מצטער שאני פותח חדש בשביל זה פשוט לא ישימו לב אם אני אכתוב למטה... בואו נוסיף עוד...

0OמומיןO0

New member
אני הוספתי היום ואתמול אבל.....

זה ירד למטה אולי אפשר שזה יהיה למעלה לעוד כמה זמן? כי יש עוד ציטוטים להוסיף ואף אחד כבר לא רואה את זה

שירי116

New member
אחרי שאני אראה פרקים אם יהיה משהו מצחיק שלא

הוסיפו אני אוסיף :) בתכל'ס זה יטוגלן אז לא נורא גם אם זה יעבור לעמ' 2 נראה לי אני עדיין אוסיף...

0OמומיןO0

New member
מזה עושים את הציטוט האהוב של עונה 5../images/Emo35.gif

ואם כבר-מה עם הציטוט האהוב של עונה 4?

Orel ICE

New member
תעשה ככה ../images/Emo26.gif

תפרסם שרשור עם הכותרת
או סמיילי אחר ובלי תוכן ואליו שרשר את שרשור הציטוטים ותנעץ

למעלה