אייל זה בגללך
@ @@ New member 30/7/02 #2 מרב, הכל בסדר? 3 מילים וזהו? חשבת שנבין משהו? את מוזמנת לשפוך את לבך ולשתף אותנו במה שעובר עלייך.
נ ניקולי New member 30/7/02 #3 שיוווווו חמודה למה הלב שלך כשהוא יכול להיות ככה .. ולמה אחד כמו אייל צריך בכלל להרגיש ככה .. כשהרבה יכולים לעשות אותך ככה .. מתוקה אני לא יודעת מה הסיבה לכך .. אבל הייתי מאוד רוצה לראות אותך כך .. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
שיוווווו חמודה למה הלב שלך כשהוא יכול להיות ככה .. ולמה אחד כמו אייל צריך בכלל להרגיש ככה .. כשהרבה יכולים לעשות אותך ככה .. מתוקה אני לא יודעת מה הסיבה לכך .. אבל הייתי מאוד רוצה לראות אותך כך .. גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
מ מאו יין New member 30/7/02 #5 ניקולי ../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif ממהההההההההההההההההההההה שלומך???..
נ ניקולי New member 30/7/02 #6 תודה תודה מאו יין מתוקה בחיי את כזאת מקסימה כ"כ נהנת לדבר איתך...את כזאתי..כזאתי..איך לאמר לך?? את ממוש כזאת..כזאת מתוקה הנה לך נשמה מתוקה גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
תודה תודה מאו יין מתוקה בחיי את כזאת מקסימה כ"כ נהנת לדבר איתך...את כזאתי..כזאתי..איך לאמר לך?? את ממוש כזאת..כזאת מתוקה הנה לך נשמה מתוקה גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת
נ נופר המקורית New member 30/7/02 #4 גם אני רוצה לראות אותך ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif אם לא תספרי לא נוכל לעזור