אייל גולן קורא לך

amrika

New member
אייל גולן קורא לך

מה דעתכן על העובדה שרב הזמרות שבאות להבחן אצלו בתוכנית הן דווקא מלאות עד שמנות + וגם השופטים מעבירים אך ורק לפי הקול ולא שמעתי כמו בשנה שעברה הערות כאלו ואחרות על המראה . אם לפני כמה שנים היינו רואים בתוכניות הללו רק רזות דווקא אצלו בתוכנית אני רואה רוב גורף של בנות גדולות. ואם פעם היינו שומעים בתוכניות כמו "כוכב נולד" וכו עוברת מסך לא עוברת מסך. . לא יודעת מה איתכם לי זה עושה טוב שלא מתעסקים במשקל שלהן ,ונטו השירה

המשקל לא צריך לקבוע

אם לזמרת יש קול יפה ושירים יפים זה מה שצריך לקבוע... ולתת דוגמאות מתכניות תת רמה כמו שציינת שהם בסך הכל תחרות קריוקי עלובה זה ממש לא צריך להיות המדד בין הזמרות הטובות בעולם הן מלאות-שמנות... מרסדס סוסה ואדל לדוגמא ובצד הגברי אי אפש שלא להזכיר את ברי וויט שהיה זמר ענק

amrika

New member
לטעמי התוכנית

שווה לכוכב נולד אם לא יותר,וההפך לא אמרתי לרגע שצריך לאפלות על העינין החיצוני ,אני גאה שאני רואה רבות וטובות שעוברות למרות משקלן ,ובוא לא נתממם רוב התוכניות מעבירות אחד שניים גג בעלי עודף משקל .

אני לא רואה את התוכנית

(שזה מפתיע, אני מכורת ריאליטי בכלליות..) אבל אם זה באמת ככה, זה דווקא מאד משמח אותי.. אני יודעת שבכוכב נולד ותוכניות כאלה תמיד היה דגש מאד משמעותי על המשקל ואם כבר העבירו מישהי גדולה מהממוצע אז הייתה נוצרת הרגשה של "הנה, תרגעו, יש שמנה יצוגית". באמת הייתי שמחה לראות תוכנית ששמה דגש אמיתי רק על הביצוע (ואל תתנו לי את the voice כדוגמא כי זה כזה חארטה. כל אחד מהמתמודדים עבר 3 או 4 אודישנים מקדימים ומאד לא "עיוורים" לפני שהוא הגיע לשופטים. המראה משחק תפקיד, סיפור החיים משחק תפקיד- פשוט לא לפני המצלמות. כזה בולשיט..)

למעלה