אייל גולן ואלי יצפן

אין לי מושג

מה זה יציע ומה זה אולם על פי נוקיה אבל נראה לי ככל שמחיר הכרטיס עולה המיקום יותר טוב לא ?

i c u 2

New member
לדעתי לא כזה משנה

זה לא כדורסל או משהו שצריך לקלוט את הכדור מקילומטרים.. וחוץ מזה בד"כ במקומות שלא רואים הכי טוב שמים כאלה מסכים שמראים לך מכל מיני כיוונים וכו'. הקיצר, יציע.

נראה ככה

אני רק מקווה שזה לא אומר שנהיה למעלה בסוף... כי ביציע יש כרטיסים ב209 וב99 ואם לאחר הנחה שקיבלתי זה 129 אז אני מניחה שלפני הנחה זה היה 209. הגיוני.

לי יש בעיה עם המוניות

אז מבחינתי לא אכפת לי יציע או אולם או בית שימוש אני לא הייתי מתלהב גם לשלם כסף וגם להידחק בין 8000 איש עם כל הכבוד ליאצפן ואייל גולן

ההבדל בין יציע לאולם:

האולם אלו 19 השורות מלמטה, היציע כל השורות העליונות. יש הפרדה בין האולם ליציע של 5 מטר בערך. כמובן שעדיף אולם. יציע בשורות מסוימות צריך להגיע עם משקפת...

i c u 2

New member
הנה

כאן יש תמונה של היכל נוקיה מבפנים. התמונה הזו מצולמת מהיציע. הטבעת התחתונה {איפה שרואים כיסאות כחולים} זה האולם, מעל זה זה למעשה היציע. מקווה שעזרתי.

מאד עזרת!!

אומנם רואים אבל לא טוב .. מה אין עוד מסכים גדולים לראות?? עדיף לראות טוב ושיהיה צפוף, הרי באנו לראות לא לשמוע\ לשמוע אפשר בבית נכון? אולם א הוחלט! תודה רבה!

i c u 2

New member
אמממ....

הצפיפות לא קשורה, המרחק בין הכסאות זהה בכל ההיכל {באולם לא צפוף יותר וגם לא ההיפך}. כל אירוע/הופעה בהיכל זה משהו אחר, במשחקים לפעמים שמים מסכים, בהופעות מסוימות שמים הרבה מסכים. לא יודע איך יבנו את התפאורה, התאורה והמסכים בהופעה הזו. אני הייתי לוקח את היציע, מה כבר יש שם לראות? את אייל גולן זז? את יצפאן מצחיק? העיקר שם זו האווירה, לראות את כל ההיכל גועש ורועש.. נהיה לי חשק לבוא...

כבר רכשתי כטיסים מחבר

ביציע ב129 אבל אני חייבת לשנות את התאריך כי ביום הזה בדיוק הוא רוצה לעשות מסיבה אז מקווה שיתנו לי לשנות מ22.7 ל24.7 שווה יציע מחבר ב129שח יציע לא? בדרך כלל הם מקבלים מקומות טובים....

למעלה