אייל בחדשות

• פותח הנושא Udav
  • פורסם בתאריך

Udav

New member
אייל בחדשות

חברים, ידידינו המסתורי אייל סולניק נראה היום בחדשות ערוץ 10. הוא ועוד מספר צעירים התראיינו בכתבה בנושא הסדנא החדשה שנפתחה להורים כדי שיקירו טוב יותר את עיסוקם של ילדיהם בנושאים, כגון: מחשבים, אינטרנט, זרמים חדשים במוזיקה (טראנס, האוז) וכד'. מזל טוב לאייל!

Eldad S

New member
ברכות על ביקורך בפורומנו ../images/Emo24.gif

אם כי את אייל לא זכיתי לראות בחדשות ערוץ 10. חבל, דווקא יכול היה להיות נחמד! תמשיך לפקוד אותנו מדי פעם, Udav, למרות שאתה מאוד עסוק. בעצם - הרי הבחינות כבר הסתיימו, לא?

Udav

New member
הבחינות נגמרו גם נגמרו...

חוץ מזה הגיע אליי עוד ציון 100 אחד.

Eldad S

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד! daurigu tiel!

נראה לי שעכשיו נוכל לראות אותך כאן יותר, נכון? קראת משהו מעניין באספרנטו לאחרונה? תוכל לשתף אותנו גם אתה? Se ne, do legu - kaj rakontu!
Ghis kaj bonan nokton, Eldado

Udav

New member
ב"פרקים בפיסיקה קלאסית" ../images/Emo22.gif

= תרמודינמיקה, מכניקת נוזלים, גלים וכד' תודה על ההתעניינות.

DoronModan

New member
אמילי אפילו כתבת ערוץ 10

אמילי עמרוסי, בוגרת גלי צה"ל וביה"ס "כותרת" היא אוהדת שרופה של אספרנטו, ואפילו ערכה עלינו כתבות כתובה ורדיופונית במסגרת משימות מבית הספר לעיתונאית. אתמול עשו עליה כתבת עם תמונה בשער ב"סגנון" של מעריב: היא התמנתה לכתבת לענייני מתנחלים.

אני מתרגש..

מישהו זיהה אותי? איזה מגניב
באותו היום אני הייתי מ-5 תלמידים שהיו שם, אבל למרות שדיברתי שם 20 דקות על חיי הנוער באינטרנט הם לא שידרו אפילו דקה

תגובה לדון קישוט

האם אתה אייל סולניק? אם כן, אז אני שמח מאד לשמוע אותך! (נחמד שאומרים "לשמוע" כאשר בעצם קוראים ולא שומעים?...)

למעלה