אייל אני פה

luissana

New member
לא יודע כנסי

אייל שלח לי מסר ואני רואה שלכולם שיש לו הפצעה בקשר לדולסה משהו שלא ראינו ????

x x l

New member
עד שכולם לא יכנסו כמובן למי ששלחתי

מסרים אני לא שםם עד 22:00 אני מחכה

x x l

New member
איפה כולם טוב עד 22:00 אני מחכה

או מחר בין השעות 21:00 ל22:00 זה שתי סירטונים שווים של דולסה מסידרה שהיא שיחקה בצעירותה והיא דמות מאוד סקסית בסידרה יש לי שתי סירטונים הנה תמונה מהאחד הסירטונים שרואים לה תתחתונים. והתמונה עם המדים זה לא כיתה 406 זה מסעידרה שקראו לה "EL CLAN" הנה תמונה מהסידרה שרואים לה תתחתונים והיא משחקת פה דמות הכי סקסית ששדיחקה עד עכשיו דמות מינית

x x l

New member
כל הגברים מזילים עלייה ריר

כל מקום שהיא הולכת כל הגברים מזילים עלייה ריר אפילו הזקנים של סבא שלה

סוכריה16

New member
אהה האי שיחקה שם עם אנהי

ראיתי סרטון דיי ארוךף מזה. היא הייתה "כאילו" חברה שלה ובעצם ניסתה לקחת לה את החבר.. ובכלל היא יצאה עם כל אחד כמעט.. כדי להוכיח לאחיה שהאי הכי טובה, יום אחד הוא אומר לה שהיא לא מסוגלת להשיג שום אחד ושכולם מנצלים אותה ושעכשיו אף אחד לא שם עלייה ואז היא באה מול כולם לחבר של אנהי ומנשקת אותו..

x x l

New member
לא זו לא הסידרה עם אנהי לסידרה עם

אנהי קראו אהבה ראשונה ושם היא שיחקה את התאומות בריטני הרעה ואת לורנה הטובה פה זה סידרה אחרת שרק דולסה שיחקה שם טובה ומינית

סוכריה16

New member
לא נראה לי זה היה פרימר אמור

כי דולסה הייתה שם בת 13 ואנהי בת 15 ואת פרימר אמור אני מזהה.. דולסה גם לא שיחקה בפרימר אמור

x x l

New member
בסידרה הזאת אנהי לא שיחקה כי פה

לא קוראים לדולסה בריטני או לורנה אלא משהו עם סנדרה או סנה לא מובן בסירטון

סוכריה16

New member
אהה הנה

זו קריירת המשחק שלה Rebelde» - 2004-2005, Mexico • «Clase 406» - 2002, Mexico • «Locura de Amor» - 2000, Mexico • «Nunca Te Olvidare» - 1999, Mexico (photos) הסדרה של 97- זה בכלל סדרה ששודרה בישראל, והיא הייתה שם רבע שניה היא שיחקה את השחקנית הרעה שם שהיא קטנה, וליום- יומיים. לא ראיתי פשוט אני זוכרת... ה-3 האחרות... זה 406, שכולנו מכירים, רבלדה, ו"שיגעון של אהבה" שזו הסדרה ששנינו מדברים עלייה ולפי מה שאני זוכרת היא הייתה שם בת 13.. לפני 7 שנים.. אבל פה רשום 2000 זאת אומרת שהיא בת 14 בערך..

x x l

New member
לא זה לא אותה סידרה כי היא משחקת

פה מישהי רעה\טובה ובעיקר דמות מינית וסקסית דמות לאוורך כל הסידרה. ב97 הייתה עוד סידרה ששםפ שיחקה את הרעה שנקראת תכף אני אגיד לך

למעלה